خود را دوست داشته باشیم
موفقیت و انگیزشی

ده قدم عشق به خود | خود را دوست داشته باشیم لوئیس ال هی

خود را دوست داشته باشیم . با یادگیری ده قدم عشق به خود از لوئیس ال هی عاشق خویش شویم و زندگی توام با عشق را احساس و تجربه کنیم.

آیا آخرین باری که عاشق شده اید را به خاطر می آورید؟ ناله های سوزناک قلبتان چه احساس خوشآیندی بود! این دقیقا همان حسی است که از عشق به خود به دست خواهید آورد. منتهی ، عشق به خود هیچ گاه شما را ترک نخواهد و کرد و شما آن را به عنوان بهترین رابطه زندگی خود ، تا پایان عمر نزد خود نگه خواهید داشت و همواره سعی خواهی کرد ، عشق به خود را چون دوستی مهربان در کنار خود داشته باشید. کتاب صوتی را با ده قدم عشق به خود از لوئیس ال هی همراهی نمایید. 

ده قدم عشق به خود از لوئیس ال هی

برای رهایی از احساس های سرکوب شده ی قدیمی بهترین کار این است که احساس های درون خود را بروز دهیم و سپس رهایشان کنیم. دوست داشتن خود ، محرکی است که انگیزه لازم و قدرت مورد نیاز برای رها کردن احساس های سرکوب شده را به ما می دهد. چون فن کوزه گری ، عشق به خویشتن ، نیز فوت و فن مخصوص به خود را دارد. در ادامه قواعد و فنون عشق به خویشتن را با هم بیاموزیم.

کتاب صوتی پیشنهادی ما ویژه عاشقان سعدی شیرازی؛ کتاب صوتی زندگی نامه مصلح الدین سعدی شیرازی

چگونه خود را دوست داشته باشیم؟ 

عشق به خود احساسی زیبا ، دوست داشتنی و جذاب همچون پرواز کردن است. عشق به خود بهترین احساسی است که هر کس در درون خود می تواند آن را احساس و تجربه نماید. اغلب ما برای دوست داشتن خود شرط و شروط می گذاریم و تعیین می کنیم که اگر به فلان خواسته ام برسم و یا فلان موفقیت را کسب کنم و یا به مقدار مشخصی از درآمد ، تناسب اندام ، سلامتی ، زیبائی و … دست پیدا کنم ، خوشبخت خواهم بود. در آن موقع است که من به خودم افتخار می کنم و حرف هایی از این دست.

از این صفحه دیدن کنید؛ زندگی نامه مولانا جلال الدین بلخی

خود را دوست داشته باشیم

خود را دوست داشته باشیم
خود را دوست داشته باشیم

برای رسیدن به آزادی و رهایی باید خود را بی قید و شرط دوست داشت. همان گونه که هستیم نه آن گونه که باید باشیم. اگر نتوانیم خود را دوست داشته باشیم ، نخواهیم توانست دیگران را دوست بداریم. 

باید خود را با تمام ویژگی های درونی خود بپذیریم. چه خوب و چه بد تفاوتی نمی کند. اگر نتوانیم خود را دوست داشته باشیم و فکر کنیم که به اندازه کافی خوب و قابل احترام نیستیم ، راه را برای بیچارگی و فلاکت خویش باز می کنیم و بیماری و درد را به درون خود می کشانیم. پرخوری ، مواد مخدر ، سیگار ، چاقی و اضافه وزن ، افسردگی را وارد زندگی خود خواهیم کرد. از همه مهمتر بی تفاوتی را تجربه خواهیم کرد.

از انتقاد کردن از خود و دیگران دست برداریم

هیچ یک از ما به علت انسان بودن در آرامش کامل نیست ، پس بهتر است ، ادعای کامل بودن را از زندگی خویش دور کنیم و با چشمی باز و نگرشی درست به زندگی بیاندیشیم و راه درست زندگی را در پیش بگیریم. با این برخوردها ، افق های سازنده و استعدادهای نهفته درون خود را کشف کنیم و خود را به خاطر استعدادها و توانمدی های خود دوست داشته باشیم و به خود افتخار کنیم. 

از ترساندن خویش دوری کنیم

از ترسیدن و انتظار کشیدن برای روی دادن اتفاق های بد دوری کنیم. به آینده و وقوع اتفاق های خوب امیدوار باشیم و با دلهره و نگرانی بی مورد ، حال و اکنون خود به تشویش نکشیم و دائم در پی بافتن اشتباه و رفع آن نباشیم. اگر مدام تصویرهای منفی و اتفاق های بد در ذهن مان مرور می شود و همیشه نگران هستیم ، بهتر است نگرش خود را دگرگون کنیم و افکار مثبت و رویداری های موفقیت آمیز را در ذهن خود بیافرینیم.

با خود مهربانانه ، صبورانه و محترمانه برخورد کنیم

صبر پل پیروزی است. به کمک صبر و متانت آرامش را به درون خود هدایت کنیم و عجله کردن را در خود به کمک اندیشه مثبت و متانت درونی کمتر و کمتر کنیم. در مواقعی که به هیجان می آئیم و یا انتظار چیزی را می کشیم ، به خود یادآوری کنیم که عجله کار شیطان است و بی صبری مانع یادگیری است.

 اغلب انتظارات نادرست و عجولانه ما را با رنج و درد روبرو می کند. بی صبری اجازه نمی دهد که جواب های صحیح برای سوال های خود بیابیم. برای همین خوب متوجه نشدن ، مشکل آفرین می شود. یادگیری تفکر و نگرش مثبت به صبر نیاز دارد. در مسیر موفقیت ممکن است اشتباه کنیم و یا این که سرعت تغییر نگرش ما به کندی اتفاق بیافتد.

همه ما اشتباه می کنیم

در مسیر اصلاح فکر همه ممکن است اشتباه کنیم. برای یادگیری زمان نیاز داریم. در خیلی مواقع با برخورد با مشکلات و عدم موفقیت ناامید می شویم و دست از تلاش برای یادگیری برمی داریم. درمواقع این چنین نتیجه می گیریم که توانایی لازم برای تغییر را نداریم. یادگیری به صبر نیاز دارد. لازم است اگر بارها و بارها زمین خوردیم ، دوباره بلند شویم و دست از تلاش برنداریم.  

یاد بگیریم با افکار و ذهن خود مهربان باشیم

می توانیم از افکار منفی و تاثیر آن در زندگی خود درس عبرت بگیریم وبرای اصلاح زندگی خویش آن درس را به کار بگیریم. خود را به علت تجربه های منفی سرزنش نکنیم. تمام سرزنش هاف تحقیرها، تقصیرها و دردهای پنهانی را از خود دور کنیم و آرامش را به درون خود راه دهیم.

برای استفاده از قدرت درون آرامش نیاز داریم. استرش و تشویش انرژی ما را می گیرد و نیرویی برای اصلاح زندگی خود نخواهیم داشت. برای کاهش نگرانی و افکار منفی می توانیم چند نفس عمیق بکشیم و به خود بگوئیم « من خودم را دوست دارم. همه چیزی در حال درست شدن است». با این کار کوچک انرژی زیادی به افکار خود می دهیم و آرامش را تجربه خواهیم کرد.

مدیتیشن را به عادتی روزانه تبدیل کنیم

ذهن خود را آرام کنیم. سپس کلمه های عشق ، آرامش ، لطافت ، زیبایی و دوست داشتن را تکرار کنیم. مدیتیشن روش قدیمی و بسیار تاثیر گذار برای کسب آرامش درونی است. اگر با دیدی وسیع تر به موضوع تغییر فکر خود بنگریم و پیشرفت خود را ببینیم ، با اراده ای مصمم تر در جهت اصلاح درون خویش و دوست داشتن خود قدم برخواهیم داست.

مدیتیشن را در حالت های مختلف می توان انجام داد. برخی در حال پیاده رویی یا دویدن مدیتیشن می کنند. برخی نشسته و برخی خوابیده مدیتیشن را انجام می دهند. در ضمن مدیتیشن خود را سرزنش نکنیم و با خود مهربان باشیم. در کنار مدیتیشن خود را دوست داشته باشیم.

نتایج امیدوار کننده را تجسم کنیم

تصور خلاق و نگرش مثبت در خلق نتایج مثبت بسیار موثر است. تصویری شفاف و واضح از نتیجه نیک پرورش فکر خود داشته باشیم و به تحقق آن امیدوار باشیم.

عشق به خود را برای حمایت از خود به خدمت بگیریم

خود را دوست داشته باشیم
خود را دوست داشته باشیم

برای خدمت به خود و دوست داشتن خود از دیگران کمک بگیریم. هیچ کس به تنهای از عهده همه مسائل برنمی آید. گاهی به کمک دیگران نیاز داریم. کمک دیگران به صورت مضاعف زندگی ما را دگرگون می کند. دیگران که مسیر ما را قبلاً طی کرده اند ، با چم و خم کار در ارتباط بوده اند و بهترین راه حل های مشکل ما آزمایش و تجربه کرده اند. راهنمایی های آن ها بیشترین تاثیر را در موفقیت ما خواهد داشت.

نکات منفی خود را دوست داشته باشیم

همان گونه که ما مخلوق خداوند هستیم ، افکار منفی و ویژگی های منفی شخصیت ما مخلوق ما هستند. خداوند هیچ گاه به خاطر چنین ویژگی هایی در ما ، ما را مواخذه نمی کند. چرا که می داند که در آن لحضه ما بهترین کار ممکن را انجام داده ایم. پس ما هم اشتباهات ، بدی ها ، کمبودها و عیب و نقص های خود را دوست داشته باشیم.

مراقب بدن خود باشیم

با رژیم غذایی درست ، افکار مثبت ، ورزش ، استراحت و حتی کار کافی بدن خود را تقویت کنیم. گاهی فکر می کنیم که بی کاری و کم کاری برای بدن ما خوب است اما بهتر است بدانیم که تلاش و تحرک فکری و جسمی برای سلامت جسم و روح ما مفید است. تن پروری و کم تحرکی عاملی بیماری زا است.  

برای دوست داشتن خود از آینه استفاده کنیم

آینه بهترین و صادق ترین دوستی است که واقعیت وجود ما را به ما نشان می دهد. در درون هر یک از ما توانمندی های زیادی وجود دارد که آینه آن را به ما نشان می دهد. می توانیم از طریق تمرین جلو آینه تمامی سخنان و افکاری که نمی توانیم در جایی دیگر بیان کنیم جلو آینه بگوئیم و آن افکار را از خود بیرون کنیم.

خود را دوست داشته باشیم

با برداشتن 9 قدم قبلی در مسیر دوست داشتن خود تا حدود زیادی پیش رفته ایم. به انجام تمرین های خود و اجرای موارد بالا همیشه و در همه حال ادامه دهیم. با کم بودن سرعت پیشرفت نا امید نشویم و دوست داشتن بی قید و شرط خود را ادامه دهیم. ما بهترین مخلوق خداوند هستیم. مخلوقی که خالق پس از خلق آن به خود آفرین گفته است. ما بهترین تابلوی خلقت پروردگاریم. این ویژگی تلاش برای دوست داشتن خود را در درون ما توجیه و تامین می کند.

حال که ما بهترین خلق آفریدگار هستیم ، می توانیم بهترین نیز باقی بمانیم. به شرط آن که خود را دوست بداریم و تمرین عشق به خود را همیشه و پیوسته در زمان فراغت و کار ، در گرفتاری و آسایش و در همه حال به یاد داشته باشیم/ با تمرین مستمر و مداوم به جایی می رسیم که ناخوداگاه خود را دوست خواهیم داشت و به خود افتخار خواهیم کرد. 

در رابطه با چگونه خود را دوست داشته باشیم؟ و ده قدم دوست داشتن خود نظر و عقیده خود را با ما در میان بگذارید.

دسته بندی : موفقیت و انگیزشی

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مقالات مشابه