انتخاب یک فرد موفق ایرانی در زمینه روابط عمومی دیجیتال برای ما همیشه چالشبرانگیز بوده است، اما ما به افتخار اعلام میکنیم که داود یوسفی عزیز یکی از الگوهای ما و شما خواهد بود. در این زندگینامه، تجربیات داود یوسفی در حوزه کسب و کار آنلاین و رسانه های دیجیتال به تصویر کشیده شده است تا شما بتوانید از آن بهرهمند شده و تغییراتی در زندگی حرفهای و شخصی خود برای موفقیت به وجود آورید.
زندگی شخصی داود یوسفی در مسیر موفقیت
داود یوسفی در 9امین روز آخرین ماه فصل پاییز (آذر ماه) سال 1364 در شهر تبریز در یک خانواده فرهنگی دیده به جهان گشود. مادر وی دبیر زیست شناسی و زمین شناسی بود. او در دوران کودکی وقتی کلاس اول دبستان بود به کلاس های درس مادرش می رفت و همانند مادرش شوق و ذوق زیادی برای تدریس از خود نشان می داد و همواره رویای معلم شدن در آینده را در سر می پروراند.
در تعطیلات تابستان از آنجایی که پدرش درودگر بود به کارگاه نجاری پدرش می رفت و مثل یک کارآموز کمک می کرد. از ابتدای کودکی، به خاطر انگیزهی معلمی مادرش، علاقه وافر به کتابخوانی پیدا کرد. برایش، خواندن درس یک عادت همیشگی بود و البته تا آن زمان ارزش منحصربه فردی برایش داشت، به طوری که همیشه سعی میکرد در کلاس، همهٔ آموزههای معلم را به خوبی یاد بگیرد و نمره خوبی کسب کند.
داود از همان کودکی به دوچرخه سواری و کوه نوردی علاقه مند بود، اما مهمترین واقعه زندگی وی در اواخر دوره راهنمایی رخ داد، زمانی که با کامپیوتر آشنا شد. اولین کامپیوتر (پنتیوم 2 همان 433 اینتل) را مادرش به عنوان هدیه تولد برایش خریداری کرد. از همان دوران با مطالعه کتاب های آموزش کامپیوتر و الگوریتم شور و شوق برنامه نویسی در وی جرقه زد و در دوران دبیرستان با زبان های اسمبلی و کیو بیسیک نرم افزارهایی را برای مدرسه و دوستانش برنامه نویسی می کرد و در اواخر دوره پیش دانشگاهی در مسابقات رباتیک خوارزمی که یک مسابقه تخصصی و نوپا در ایران به شما می رفت شرکت کرد.
از تحصیلات آکادمیک تا دیجیتال مارکتر شدن
داود سال 1383 در رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار به دانشگاه آزاد راه یافت. در طول دوران تحصیل به طراحی سایت و کسب و کارهای اینترنتی علاقه مند شد و به استارت آپ ها با همکاری دوستان باهوش هم دانشگاهی اش سایت های فروشگاهی طراحی می کرد. بعد از فارغ التحصیلی با معدل الف 17.28 و در دوران سربازی در سال 1388 در زمان های مرخصی به پیش دوستان هم دانشگاهی و همچنین دوستان دوران دبیرستان می رفت که یک شرکت فناوری تاسیس کرده بودند و در آنجا کارشناس ارشد تجاری سازی پروژه های هوش مصنوعی بود. در اوایل سال 1389 در شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران (ISQI) به عنوان تحلیلگر و بازرس فنی نمایندگی شمالغرب همکاری اش را شروع کرد. در اواسط سال 1390 به عنوان مدیر بازاریابی تجهیزات نرم افزاری هوشمند شرکت فنی مهندسی آرتان به فعالیت خود ادامه داد و در اواخر سال 1391 مدیر فروش و بازاریابی اینترنتی لوازم آرایشی و بهداشتی برق لامع شد و تا سال 1397 این همکاری ادامه یافت.
در این اثنا به کسب مهارت های پیشرفته نرم و سخت پرداخت و گواهینامه های متعددی از جمله نورومارکتینگ، استراتژی های مذاکره، مدیریت شعب و عملکرد کارکنان کسب نمود و عضو خانه مدیران سازمان مدیریت صنعتی آذربایجان شرقی شد. داود در سال 1397 به شرکت نرم افزاری افزار پردازش پیوست و در آنجا به عنوان هکر رشد و مشاور توسعه کسب و کار با برترین متخصصان حوزه برنامه نویسی ایران همکاری کرد که هم اکنون این برنامه نویسان به کشورهای اروپا، آمریکا و کانادا مهاجرت کرده اند. گواهینامه های تکمیلی دیگری از جمله تجارت الکترونیک و بازاریابی دیجیتال از سازمان مدیریت صنعتی نیز در این دوره دریافت نمود.
بعدا در همان سال با سمت شغلی مدیر دیجیتال مارکتینگ به مجموعه عصرآهن (بازار اینترنتی آهن و فولاد) پیوست و سه سال به پیشبرد اهداف بازاریابی دیجیتال این مجموعه کمک نمود. در سال 1399 به عنوان تحلیلگر بازاریابی دیجیتال مجموعه هایی مثل آف تپ و موتور جستجوی دیتاجو به صورت مشاوره ای فعالیت نمود و همچنین به استارت آپ ها و کسب و کارهای مطرحی همچون بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز در زمینه بهینه سازی نرخ تبدیل مشاوره داد.
تجربه یک مهارت جدید، سرپرست روابط عمومی دیجیتال رسانه های اقتصادی
داود یوسفی از فروردین ماه سال 1400 به عنوان کوفاندر زیر نظر مهندس سید احسان خسروی که یکی از سئومستران برتر شمال غرب کشور هست به عنوان مدیر روابط عمومی دیجیتال و سرپرست ارتباطات رسانه ای در اقتصاد آفرین، افق اقتصادی، اقتصاد ژورنال، بانک اقتصاد در حال فعالیت می باشد.
داود یوسفی، به عنوان سرپرست روابط عمومی دیجیتال رسانه های اقتصادی در گفتگو با گرداب جذب به کسب مهارت های جذاب زیر اشاره داشت:
- دانش اقتصادی: درک عمیقی از مفاهیم و مباحث اقتصادی مانند بازارهای سرمایه، تحلیلهای مالی، سیاستهای اقتصادی و تأثیر آنها بر رسانههای اقتصادی و شرکتها.
- استراتژی رسانهای: توانایی طراحی و اجرای استراتژیهای رسانهای برای معرفی محصولات، خدمات یا ایدههای اقتصادی و تأثیرگذاری در بازار های مالی.
- دانش دیجیتال و رسانههای اجتماعی: فهم عمیق درباره ابزارها و تکنیکهای دیجیتالی برای مدیریت رسانههای اجتماعی، تحلیل دادهها و تولید محتوا.
- ارتباطات بین المللی: توانایی برقراری ارتباط موثر با رسانههای بینالمللی، انجمنهای صنعتی و سایر موسسات مرتبط با اقتصاد.
- نوآوری و خلاقیت: توانایی در پیدا کردن راهحلهای نوآورانه و خلاق برای جلب توجه و تأثیرگذاری بر رسانهها و جامعه.
- تحلیل داده: توانایی در استفاده از ابزارهای تحلیلی برای درک الگوها و روندهای بازار و رسانهها به منظور ارتقاء استراتژیهای رسانهای.
- مهارتهای ارتباطی: توانایی برقراری ارتباط موثر با افراد دیگر، نوشتن متون مناسب برای رسانهها، ارتباطات عمومی و مذاکرههای موثر.
راه های ارتباطی با داود یوسفی:
https://www.linkedin.com/in/davoudyousefi/
https://www.instagram.com/davoudyousefi.digital.pr/
https://virgool.io/@DavoudYousefi