بیوگرافی الكساندر فلمینگ کاشف واکسن پنی سیلین
بیوگرافی و زندگینامه افراد موفق جهان

بیوگرافی الكساندر فلمینگ کاشف واکسن پنی سیلین

بیوگرافی الكساندر فلمینگ کسی که دنیای پزشکی را متحول کرد، از بخش بیوگرافی افراد موفق سایت گرداب جذب بخوانید تا به صورت کامل با زندگی وی و دستاوردهایش آشنا شوید.

نام به فارسی الكساندر فلمینگ
نام به انگلیسی Alexander Fleming
متولد 6 آگوست 1881
درگذشت 11 مارس 1955
همسران سارا ماریون مک‌الروی

آمالیا کوتسوری وورکاس

ملیت  بریتانیایی
جوایز همکار انجمن سلطنتی (۱۹۴۳)
نشان شوالیه (۱۹۴۴)
جایزه کامرون برای درمان دانشگاه ادینبورگ (۱۹۴۵)
جایزه نوبل فیزیولوژی و پزشکی (۱۹۴۵)
شغل و حرفه باکتری‌شناسی، ایمنی‌شناسی

الكساندر فلمینگ یك پزشك و باكتریولوژیست بود که در سال 1945 به خاطر کشف پنی سیلین جایزه نوبل را دریافت کرد. الكساندر فلمینگ در 6 آگوست 1881 در آیرشایر اسكاتلند به دنیا آمد و در رشته پزشكی مشغول به تحصیل شد و در طول جنگ جهانی اول به عنوان پزشك خدمت كرد. با تحقیق و آزمایش‌های موفق، فلمینگ قالبی را برای از بین بردن باكتری کشف كرد كه در سال 1928 آن را پنی سیلین نامید. این واکسن راهی برای استفاده از آنتی بیوتیک‌ها در مراقبت‌های بهداشتی مدرن بود. وی در سال 1945 جایزه نوبل  را دریافت کرد و در 11 مارس 1955 درگذشت.

خواندن این بیوگرافی هم می تواند برای شما جذاب باشد: بیوگرافی گرگور مندل پدر علم ژنتیک مدرن

بیوگرافی الکساندر فلمینگ و دوران کودکی

الكساندر فلمینگ در 6 آگوست 1881 در روستای لوكفیلد، در شرق آیرشایر اسكاتلند به دنیا آمد. پدر و مادرش، هیو و گریس كشاورز بودند و الكساندر یكی از چهار فرزند آن ها بود. او همچنین چهار خواهر و برادر ناتنی داشت که از ازدواج اول پدرش به جا ماندند. وی قبل از اینکه در سال 1895 به لندن برود، در مدرسه لودن مور، مدرسه  دارول و آکادمی کیلمارنوک تحصیل کرد، که در آن‌جا با برادر بزرگترش توماس فلمینگ زندگی می‌کرد. در لندن، فلمینگ تحصیلات مقدماتی خود را در پلی تکنیک خیابان رجنت (دانشگاه وست مینستر فعلی) به پایان رساند.

فلمینگ در سال های 1900 تا 1914 به اجبار در نیروی زمینی ارتش لندن خدمت کرد. وی در سال 1901 وارد رشته پزشکی شد و در دانشکده پزشکی بیمارستان St. Mary’s در دانشگاه  لندن به تحصیل پرداخت. هنگامی که در سنت مری بود، وی به عنوان دانشجوی برتر پزشکی مدال طلای 1908 را از آن خود کرد.

بیوگرافی الکساندر فلمینگ و دوران کودکی

اوایل کار الكساندر فلمینگ و جنگ جهانی اول

فلمینگ قصد داشت جراح شود، اما موقعیت موقتی در بخش تلقیح در بیمارستان سنت مری، مسیر او را به سمت رشته جدید باکتری شناسی تغییر داد. در آن‌جا، وی مهارت‌های تحقیقاتی خود را تحت عنوان  متخصص باکتری شناس و ایمونولوژیست سر آلمروت ادوارد رایت، که ایده‌های انقلابی وی در زمینه واکسن درمانی یود، توسعه داد.

در طول جنگ جهانی اول، فلمینگ به عنوان پزشک ارتش سلطنتی خدمت کرد. همچنین وی به عنوان باکتری شناس در یک آزمایشگاه موقت که توسط رایت در بولون فرانسه راه اندازی شده بود، عفونت های زخم را آزمایش می کرد. فلمینگ از طریق تحقیقات خود که بیشتر داروهای ضدعفونی کننده استفاده می کرد، پی برد زیرا اثرات آنها بر روی ایمنی بدن تا حد زیادی از توانایی آن‌ها در تجزیه باکتری‌های می کاهد. بنابراین، تعداد بیشتری از سربازان در اثر درمان های ضد عفونی کننده در حال مرگ بودند. فلمینگ توصیه کرد که برای بهبود موثرتر، زخم ها به راحتی خشک و تمیز نگه داشته شوند. با این حال  توصیه های وی تا حد زیادی مورد توجه قرار نگرفت.

فلمینگ پس از جنگ به سن ماری بازگشت، در سال 1918 موقعیت جدیدی را به دست گرفت و دستیار مدیر بخش تلقیح سنت مری شد. (وی در سال 1928 به عنوان استاد باکتری شناسی در دانشگاه لندن و در سال 1948 به عنوان استاد برجسته باکتری شناسی بود).

اولین کشف بزرگ الكساندر فلمینگ

در نوامبر 1921،  فلمینگ بر حسب یک اتفاق ساده هنگامی که سرماخوردگی داشت به یک نکته توجه کرد. وقتی  که در محیط کشت کار می‌کرد یک قطره از مخاط بینی بر روی محیط کشت افتاد که باعث ترکیب شدن آن شد و او لیزوزیم را کشف کرد. آنزیمی ضد عفونی کننده خفیف در مایعات بدن که فکر می کرد ممکن است مخاط او نوعی در رشد باکتری تأثیر بگذارد. چند هفته بعد، او مشاهده کرد که باکتری حل شده است. این اولین کشف بزرگ فلمینگ بود که سهم قابل توجهی در تحقیقات سیستم ایمنی بدن انسان به شمار می آید. (همانطور که مشخص شد، لیزوزیم هیچ اثری بر مخرب‌ترین باکتری‌ها ندارد).

دانلود اولین کتاب زندگینامه افراد موفق و ثروتمند جهان

بیوگرافی الكساندر فلمینگ و کشف پنی سیلین

در این قسمت از بیوگرافی الکساندر فلمینگ به کشف پنی سیلین که تحولی در دنیای پزشکی به وجود آورد می‌پردازیم. در سپتامبر 1928، فلمینگ پس از یک ماه دوری با خانواده‌اش به آزمایشگاه خود بازگشت و متوجه شد که یک کلنی استافیلوکوکوس اورئوس که از آن خارج شده بود به یک کپک آلوده شده است (که بعدا به عنوان Penicillium notatum شناخته شد). وی همچنین کشف کرد که کلنی‌های استافیلوکوک های اطراف این قالب از بین رفته است.

وی بعداً در مورد این حادثه گفت: “وقتی بلافاصله بعد از طلوع خورشید در 28 سپتامبر سال 1928 از خواب بیدار شدم، مطمئناً قصد نداشتم با کشف اولین آنتی بیوتیک یا قاتل باکتری را کشف و یک  انقلاب پزشکی را در جهان ایجاد کنم. اما فکر می کنم این دقیقاً همان چیزی بود که من انجام دادم ” وی در ابتدا ماده را “آب قالب” نامید و سپس نام آن را “پنی سیلین” به نام قالبی که آن را تولید کرد، تغییر داد.

فلمینگ که فکر می کرد آنزیمی قدرتمندتر از لیزوزیم پیدا کرده است، تصمیم گرفت بیشتر تحقیق کند. هرچند او فهمید که این یک آنزیم نیست بلکه یک آنتی بیوتیک است. یکی از اولین آنتی بیوتیک های کشف شده در جهان که کشف و توسعه آن توسط یک نفر امکان پذیر نبود. بنابراین فلمینگ دو محقق جوان را برای انجام شدن تحقیقات استخدام کرد. متأسفانه این سه مرد نتوانستند پنی سیلین را تثبیت و تصفیه کنند، اما فلمینگ خاطرنشان کرد که پنی سیلین در صورت توسعه صحیح، به صورت تزریقی و موضعی قابل استفاده است.

دریافت جایزه نوبل

در پی کشف پنی سیلین، فلمینگ  تیمی از دانشمندان دانشگاه آکسفورد به رهبری هوارد فلوری و همکارش، ارنست چین، پنی سیلین را جدا و خالص کردند. این آنتی بیوتیک سرانجام در طول جنگ جهانی دوم مورد استفاده قرار گرفت و انقلابی بزرگی در پزشکی و در زمینه کنترل عفونت ایجاد کرد.

فلوری، چین و فلمینگ در سال 1945 جایزه نوبل فیزیولوژی یا پزشکی را به صورت مشترک دریافت کردند. اما روابط آنها درمورد اینکه چه کسی باید بیشترین اعتبار را برای پنی سیلین دریافت کند زیاد خوب نبود. مطبوعات تمایل داشتند که نقش فلمینگ را به دلیل ماجرای جذاب کشف و تمایل بیشتر او برای مصاحبه تأکید کنند.

همچنین این کتاب صوتی را بشنوید: کتاب صوتی بیوگرافی نوابغ جهان

افتخارات و اواخر زندگی الکساندر فلمینگ

در سال 1946، فلمینگ، جانشین آلمروت ادوارد رایت، رئیس بخش تلقیح سنت مری شد. بعدها نام موسسه رایت به فلمینگ تغییر یافت. به علاوه، فلمینگ به عنوان رئیس انجمن میکروب شناسی عمومی، عضو آکادمی پاپ پویفی و عضو افتخاری  جامعه پزشکی و علمی در جهان خدمت کرد.

در خارج از جامعه علمی، فلمینگ از سال 1951 تا 1954 به عنوان رئیس دانشگاه ادینبورگ و رئیس افتخاری Doy-gei-tau از قبیله آمریکایی Kiowa هند انتخاب شد. وی همچنین نزدیک به 30 دانشگاه اروپایی و آمریکایی مدرک دکترای افتخاری دریافت کرد.

افتخارات و اواخر زندگی الکساندر فلمینگ

بیوگرافی الكساندر فلمینگ و زندگی شخصی

وی در ۲۴ دسامبر سال ۱۹۱۵ با سارا ماریون مک‌الروی که یک پرستار ایرلندی بود ازدواج کرد و صاحب فرزندی به نام رابرت شدند که بعدا پزشک عمومی شد. همسر اول فلمینگ در سال ۱۹۴۹ از دنیا رفت، وی در سال ۱۹۵۳ با دکتر آمالیا کوتسوری وورکاس ازدواج کرد. فلمینگ در 11 مارس 1955 در خانه خود در لندن،  بر اثر حمله قلبی درگذشت.

زندگینامه های مشابه

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • من همیشه دوست داشتم در مورد زندگی شخصی فلیمنگ بدونم و اینکه چطور آدمی بوده خیلی ممنونم از سایت گرداب جذب بخاطر بیوگرافی هاتون که اینقدر با جزئیات می‌نویسید.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

زندگینامه های مشابه