بیوگرافی پیکاسو نقاش بی رقیب و برجسته
بیوگرافی و زندگینامه افراد موفق جهان

بیوگرافی پیکاسو نقاش بی رقیب و برجسته قرن بیستم

بیوگرافی پیکاسو که یکی از بهترینهای قرن بیستم است را در این مقاله مطالعه کنید و بیشتر با این هنرمند اسپانیایی نابغه هنر مدرن و خالق سبک کوبیسم آشنا شوید.

کمتر کسی هست که در سراسر جهان نام پیکاسو را نشنیده باشد. جستجوگری، پرکاری و اثرگذاری از خصوصیات بارز این هنرمند است. نام اصلی او دیه گو خوزه فرانسیسکو دو پائولا خوان رمدیوس ترینیداد روئیز پیکاسو می­ باشد. در ادامه با بیوگرافی افراد موفق از کتاب صوتی همراه باشید و بیشتر با این نقاش برجسته آشنا شوید.

خواندن این بیوگرافی هم می تواند برای شما جذاب باشد: بیوگرافی بتهوون چهره ماندگار موسیقی جهان

دوران کودکی و جوانی پیکاسو

بیوگرافی پیکاسو را با مروری به دوران کودکی او آغاز می­کنیم. او در اسپانیا شهر مالاگا در 25 اکتبر سال 1881 دیده به جهان گشود. وی در خانواده­ ای با مذهب کاتولیک بزرگ شد و فرزند اول بود که بعدها پیکاسو بیان کرد که به مذهب اعتقادی ندارد. پدرش روئیز بلنکو یک هنرمند سرشناس بود که با کشیدن نقاشی پرندگان و سایر حیوانات هزینه زندگیش را تامین می­کرد. مادرش ماریا پیکاسو که در 1901 نام خود را به نام خانوادگی مادرش تغییر داد.

پیکاسو در سن هفت سالگی طراحی و نقاشی را در کنار پدرش آموخت و در این زمینه شاگردی تیزهوش و با استعداد بود. پیکاسو در مدرسه­ هنرهای تجسمی بارسلون که پدرش در آن تدریس می ­کرد در سن سیزده سالگی در آنجا به تحصیل پرداخت و سپس در برجسته ­ترین آکادمی هنر اسپانیا تحصیلات خود را در هنرهای زیبای سن فرناندو در مادرید ادامه داد و علاقه داشت که آثاری که در موزه پرادو به نمایش گذاشته می­شد را مطالعه کند و با هنرمندانی همانند اِل گرِکو، فرانسیسکو گویا، زورباران و دیِگو ولاسکز آشنا شود.

زندگی شخصی پیکاسو

این نقاش چیره ­دست در سال 1918 با الگا که رقاص بالت بود ازدواج کرد و در پاریس به زندگی خود ادامه دادند. بعدها به مجسمه­ سازی علاقه ­مند شد و با دایر کردن نمایشگاه­های بزرگی در زوریخ و پاریس همچنین با انتشار کتابش به شهرت فراوانی رسید. او در حکاکی روی چوب، سفالگری، سرامیک، چاپ سنگی که به آن لیتوگرافی هم می­گویند و معماری تبحر داشت. در هشتاد سالگی یا بیشتر دیگر آن انرژی دوران جوانی خود را نداشت و فقط به همسر دومش ژاکلین روک، دو فرزندش کلاد و پالوما و دوسن نقاش سابقش فرانسواز ژیلو به کس دیگری اجازه­ ملاقات نمی داد.

او از کشیدن پرتره بیشتر لذت میبرد و یکی از مدل­هایش خواهرش لولا بود که در ادامه بیوگرافی پیکاسو بیشتر به کارها و آثار او خواهیم پرداخت پس همچنان با ما همراه باشید.

زندگی شخصی پیکاسو

نقاشی ­های پیکاسو

پابلو پیکاسو در زمان بیکاریش هنگامی که کاری نداشت از تنهایی خودداری می کرد به خاطر همین دوستان زیادی هم در کنار او بودند که خودکشی یکی از دوستانش روی او تاثیر عمیقی گذاشت و همین باعث شد آثاری را خلق کند که در بیوگرافی پیکاسو به این دوران­ها و نام­هایی که روی آن گذاشته شده اشاره خواهیم کرد.

دوره­ی آبی که پس از آن اتفاق ناگوار باعث خلق آثار غمگینی شد و بیشتر به ترسیم چهره­ ی آکروبات­ها، بندبازان، گدایان و هنرمندان پرداخت و استقلال هنری­اش را بروز داد. بیشتر رنگ­های تیره را در تابلوهای نقاشی خود در دوره آبی به کار می ­گرفت که تابلوی گرنیکا بارزترین نمونه خلق شده­ی او در دورانی که اوضاع بحرانی اروپا، جنگ داخلی اسپانیا و فرانسه که توسط آلمانی­ها اشغال شده بود است که بر محتوای هنری او تاثیر عمیقی گذاشت که می­توان به بی­ عاطفگی، وحشیگری و ناامیدی که حاصل جنگ است را در آن مشاهده کرد. پیکاسو بعد از جنگ جهانی دوم به گروه کمونیست فرانسه پیوست.

 وقتی ارتباطات او در مدت کوتاهی که در فرانسه اقامت داشت تغییر کرد جعبۀ رنگ او به رنگ­های قرمز و صورتی درآمد که به آن دوره رز می­گویند. اثر دوشیزگان آوینیون حاصل تغییر دوره­ی آبی به دوره­ی رز می­باشد. که بوسیله­ ی آثار امپرسیونیست به شهرت رسید.

پابلو همراه ژرژ براک نقاش و پیکرتراش فرانسوی، سبک کوبیسم را خلق کردند. نقاشی ­های این دو هنرمند آنقدر شبیه به هم هستند که جدا کردن آنها از یکدیگر کار سختی است.

کتاب بیوگرافی زنان و مردان موفق در جهان

آثار و سبک پیکاسو

بیوگرافی پیکاسو سرشار از تغییرات و هیجاناتی است که این هنرمند بی ­نظیر در دوران زندگیش سپری کرده است و ما را مشتاق ­تر می ­کند که هرچه بیشتر راجب او و آثارش بدانیم.

پابلو پیکاسو در سال 1940 و بعد از آن به یک گروه مردمی ملحق شد و نمایشگاه­های بیشمار او که در طول زندگی این هنرمند برگزار شد که مهمترین آن در موزه هنر مدرن نیویورک و در پاریس ایجاد شد که چند اثر او در زیر اشاره می­کنیم.

  • تابلوی نقاش و مدلش در سال 1927
  • تابلوی رویا در سال 1932
  • تابلوی دختر با لباس خواب در سال 1905 که در دوره موسوم به دوره آبی خلق شده
  • تابلوی پسر با پیپ در سال 1907
  • مجسمه پیکاسوی شیکاگو

همه­ی این تابلوها و طرح ­ها یادداشت­های روزانۀ پیکاسو هستند و مجموعۀ اینها کتاب زندگی او محسوب می­شوند. آخرین دوره­ی کاری پیکاسو سورئالیستی بود در حالی که همیشه فاصله ­اش را با آن ها حفظ می ­کرد چرا که پیکاسو به عقیده­ی سورئالیستها به دنیای خارج و مضمون وابستگی دارد و از دنیای وهم و خیال بسیار دور است. معشوقه­ ها و دوست دختران پیکاسو موضوع آثار وی بودند و در خلق بهترین اثرهای او نقش مهمی داشتند.

سال ها بعد پیکاسو همراه براک تصورات ذهنی بیشتری را در نقاشی­های خود مورد استفاده قرار دادند که در محیطی مانند هنرکده ­ها و کافه­ ها الهام گرفتند که باعث شد شیوه­ی جدیدی را به نام کوبیسم ترکیبی معروف است با رنگ های متنوع و وسیع بوجود آمده که در تابستان سال 1912 براک اولین مقوایی که چسب و گل رس و چیزهای دیگری را به آن می ­چسباند درست کرد و پیکاسو هم تابلوی «پیپ، گیلاس جام و عرق ویوکس» را با همین سبک طراحی کرد. بهترین کار موجود در این سبک تابلوی کارگاه هنری است.

آثار و سبک پیکاسو

مرگ پیکاسو

وی در 8 آوریل 1973 وقتی همراه همسرش ژاکلین و دوستانش که برای صرف شام کنار هم بودند در اثر حمله قلبی چشم از جهان فروبست و همسرش پس از مرگ پیکاسو دچار افسردگی شد و در سال 1986 در اثر شلیک گلوله خودکشی کرد. بعد از مرگ پیکاسو آثار هنری ارزشمند و تابلوهای بسیاری که از وی بجا ماند را خویشاوندانش موزه­ای را در سال 2003 در زادگاهش مالاگا به نام موسیو پیکاسو مالاگا راه انداختند.

زندگینامه های مشابه

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • من برای اولین بار که زندگی پیکاسو رو خوندم و خیلی این سایت گرداب جذب با جزئیات در مورد زندگی افراد موفق می‌نویسند.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

زندگینامه های مشابه