بیوگرافی گولیلمو مارکونی مخترع اولین سیستم ارتباطات رادیویی
بیوگرافی و زندگینامه افراد موفق جهان

بیوگرافی گولیلمو مارکونی مخترع اولین سیستم ارتباطات رادیویی

گولیلمو مارکونی ، مخترع، فیزیکدان و برنده جایزه نوبل است که با آزمایشات خود در سیستم بی سیم تلگرافی، اولین سیستم ارتباطات رادیویی مؤثر را ایجاد کرد. با ما در بخش بیوگرافی افراد موفق سایت گرداب جذب همراه باشید تا بیشتر با این مخترع و دستاوردهایش آشنا شوید.

گولیلمو مارکونی کیست؟

گولیلمو مارکونی یک فیزیکدان و مخترع برنده جایزه نوبل بود که به دلیل کارهای پیشگامانه لازم برای همه فن آوری‌های رادیویی آینده، اعتبار زیادی کسب کرد. ماركونی از طریق آزمایش‌های خود در تلگرافی بی سیم، اولین سیستم مؤثر ارتباط رادیویی را ایجاد كرد. در سال 1899، وی شرکت تلگرافی مارکونی را تأسیس کرد. در سال 1901، او سیگنال‌های بی سیم را با موفقیت از طریق اقیانوس اطلس ارسال کرد و باور غالب انحنای زمین را که بر انتقال تأثیر دارد، رد کرد. مارکونی با کارل براون جایزه نوبل فیزیک 1909 را مشترکاً دریافت کرد. وی در سال 1937 در رم درگذشت.

خواندن این بیوگرافی هم می تواند برای شما جذاب باشد: بیوگرافی نیلز بور مرد شماره یک فیزیک کوانتوم

سنین جوانی و تحصیلات گولیلمو مارکونی

گولیلمو مارکونی، در 25 آوریل 1874، در بولونیا ایتالیا، در یک خانواده ثروتمند متولد شد و بیشتر تحصیلات خود را در خانه گذراند. وی علاقه زیادی به علم و الکتریسیته داشت. در سال 1894، وی به عنوان دانشجو در انستیتوی فنی لیورنو آزمایش امواج رادیویی را آغاز کرد. او با تلفیق کارهای علمی قبلی هنری هرتز و اولیور لوج، در تابش الکترومغناطیسی، توانست یک سیستم اساسی تلگرافی بی سیم را توسعه دهد. مارکونی گرچه دانشمند نبود، اما ارزش فناوری بی سیم را تشخیص داد و در کنار هم قرار دادن افراد مناسب برای سرمایه گذاری در این کار، مهارت داشت. گولیلمو مارکونی ، در سال 1897 اولین حق ثبت اختراع خود را در انگلستان دریافت کرد.

سنین جوانی و تحصیلات گولیلمو مارکونی

کارهای پیشگامانه گولیلمو مارکونی و جایزه نوبل

گولیلمو مارکونی در 1899 شركت تلگراف ماركونی (Marconi Telegraph Company) را در لندن تأسیس كرد. اگرچه انتقال تلگراف اولیه وی تنها یك مایل و نیم را طی کرد، اما در 12 دسامبر 1901، ماركونی اولین پیام بی‌سیم را از طریق اقیانوس اطلس، از انگلیس تا یک پایگاه نظامی در نیوفاوندلند، ارسال و دریافت كرد. آزمایش او بسیار قابل توجه بود، زیرا باور غالب تأثیر انحنای زمین بر انتقال را، نفی می‌کند. از سال 1902، گوگلیلمو ماركونی آزمایشاتی را انجام داد كه مسافتی را كه ارتباط بی‌سیم می‌تواند طی كند، افزایش می‌داد. تا اینکه سرانجام توانست خدمات ترانس آتلانتیك را از “Glace Bay” در نوا اسكوشیا كانادا تا كلیفدن ایرلند، ایجاد كند.

گوگلیلمو ماركونی برای كار خود با ارتباطات بی سیم، جایزه نوبل فیزیك را با كارل براون در سال 1909 به صورت اشتراكی دریافت کرد. اندكی بعد، سیستم بی سیم ماركونی توسط خدمه “RMS Titanic” برای درخواست كمك استفاده شد. گولیلمو مارکونی در طول جنگ جهانی اول، چندین سمت در ارتش و نیروی دریایی ایتالیا داشت و شرکت در جنگ را به عنوان ستوان در سال 1914 آغاز کرده و به عنوان فرمانده نیروی دریایی به پایان رساند. گولیلمو مارکونی را برای مأموریت‌های دیپلماتیک به ایالات متحده و فرانسه فرستادند. پس از جنگ، ماركونی شروع به آزمایش فن آوری رادیویی موج كوتاه كرد.

او در قایق تفریحی محبوب خود، الترا، آزمایشاتی را در سال 1920 انجام داد که اثبات “سیستم پرتو” برای ارتباطات از راه دور بود. گام بعدی گولیلمو مارکونی منجر به انتقال مایکروویو خواهد شد. تا سال 1926، “سیستم پرتو” مارکونی توسط دولت انگلیس به عنوان طرحی برای ارتباطات بین المللی پذیرفته شد. گوگلیلمو ماركوني علاوه بر تحقيقات پيشرفته خود در ارتباطات بي سيم، در تأسيس شركت پخش انگليس كه در سال 1922 تشكيل شد، نقش بسزايي داشت. وی همچنين در توسعه رادار نقش داشت.

دانلود کتاب زنان و مردان موفق در جهان

زندگی شخصی گولیلمو مارکونی

گولیلمو مارکونی، برای اولین بار در سال 1905 با بئاتریس اوبراین، دختر ادوارد دونو اوبراین، بارون چهاردهم اینچیگوین ازدواج کرد. او و بئاتریس، قبل از طلاق در سال 1927، صاحب سه فرزند شدند. یک پسر به نام جولیو و دو دختر به نام‌های دگنا و جیویا، فرزندان این زوج هستند. در همان سال، مارکونی با کنتس بزی اسکالی، در رم ازدواج کرد و حاصل ازدواج آن‌ها، یک فرزند دختر به نام الترا است. این همان نامی است که گوگل گولیلمو مارکونی یلمو مارکونی روی قایق تفریحی خود گذاشت. گفته می‌شود که در اوقات فراغت، گولیلمو مارکونی از دوچرخه سواری، اتومبیلرانی و شکار لذت می‌برد.

زندگی شخصی گولیلمو مارکونی

سال‌های بعد و مرگ گولیلمو مارکونی

گوگلیلمو ماركونی، تا زمان مرگش  در 20 ژوئیه 1937 در رم، که بر اثر نارسایی قلبی اتفاق افتاد، به آزمایش فن آوری رادیویی در زادگاه خود در ایتالیا ادامه داد.

در سال 1943، دادگاه عالی ایالات متحده حکمی داد مبنی بر این که برخی از منابع ثبت اختراع گولیلمو مارکونی مورد تردید است. در نتیجه برخی از اختراعات ثبت شده قبلی را به دانشمندان دیگر، نظیر اولیور لوج و نیکولا تسلا، بازگرداند که پیش از این کارهایی در این زمینه‌ها انجام داده بودند. تصمیم دادگاه تأثیری در ادعای مارکونی مبنی بر اینکه وی اولین شخصی بود که رادیو پخش می‌کرد، نداشت.

برای دسترسی کامل به بیوگرافی دیگر افراد موفق در دنیا شما می توانید همین حالا کتاب بیوگرافی زنان و مردان موفق در جهان را همین حالا از سایت گرداب جذب سفارش دهید و از خواندن لذت ببرید.

زندگینامه های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

زندگینامه های مشابه