بیوگرافی جان لوگی برد مخترع اولین تلویزیون مکانیکی
بیوگرافی و زندگینامه افراد موفق جهان

بیوگرافی جان لوگی برد مخترع اولین تلویزیون مکانیکی

مهندس اسکاتلندی جان لوگی برد اولین تلویزیون مکانیکی را ساخت که قادر به انتقال تصاویر اجسام در حال حرکت بود. وی همچنین تلویزیون رنگی را در سال ۱۹۲۸ به نمایش گذاشت. برای مطالعه بیوگرافی جان لوگی برد با ما در بخش زندگینامه افراد موفق سایت گرداب جذب همراه باشید.

نام به فارسی جان لوگی برد
نام به انگلیسی John Logie Baird
متولد ۱۳ آگوست سال ۱۸۸۸
درگذشت  ۱۴ ژوئن سال ۱۹۴۶
همسر مارگارت آلبو
ملیت  اسکاتلندی
شغل و حرفه مخترع، بازرگان

جان لوگی برد در سال ۱۹۲۴، وسایل تلویزیون را به عنوان طرح کلی تولید کرد و چهر‌های قابل تشخیصی برای انسان را در سال ۱۹۲۵ ایجاد کرد و توانست در سال 1926 نمایش تلویزیونی اشیا در حال حرکت را در موسسه سلطنتی لندن پخش کند. بی بی سی از سال ۱۹۲۹ تا ۱۹۳۷ از تکنیک تلویزیونی وی استفاده کرد. در آن زمان تلویزیون الکترونیکی از روش برد پیشی گرفت و بیشتر مورد استفاده قرار گرفت.

خواندن این بیوگرافی هم می تواند برای شما مفید باشد: بیوگرافی لویی پاستور زیست شناس، شیمیدان و دانشمند فرانسوی

بیوگرافی جان لوگی برد و دوران کودکی

جان لوگی برد در ۱۳ آگوست سال ۱۸۸۸ در هلنسبورگ، دون بارتون اسکاتلند متولد شد. او چهارمین و کوچکترین فرزند جان و جسی برد بود. برد در اوایل نوجوانی علاقه زیادی به الکترونیک پیدا کرد و معلولا در حال شروع آزمايشات و ساخت اختراعات بود. او پس از گذران دوران تحصیلات ابتدایی، در دانشگاه فنی سلطنتی گلاسکو در رشته مهندسی برق ادامه تحصیل داد. ولی با شروع جنگ جهانی اول، تحصیلات خود را رها کرد. هر چند که او به دلیل مسائل بهداشتی برای خدمت رد شد.

 جان که برای پیگیری منافع خود در انگلیس طرد شده بود، در یک شرکت آب و برق کار خود را آغاز کرد. وی قبل از اینکه به ترینیداد و توباگو برود و در آن‌جا برای کارخانه مربا را اداره کند، یک کار تولیدی را شروع کرد.

بیوگرافی جان لوگی برد و اختراعات او

جان در سال ۱۹۲۰ به شهر خود بازگشت و به نحوه کشف انتقال تصاویر متحرک با صدا پرداخت. با وجود این که هیچ یک از اسپانسرهای شرکتی از او حمایت نمی‌کردند، ولی همچنان به کار کردن روی پروژه‌ خود ادامه می‌داد و با خیلی از سختی‌هایی که او را آزار می‌داد، کنار می‌آمد. مقوا، چراغ دوچرخه، چسپ، رشته و موم همه بخشی از اولین “تلویزیون” وی بودند.

جان لوگی برد در سال ۱۹۲۴، تصویری با نور خیلی کم تا فاصله چند فوت ایجاد کرد. در سال ۱۹۲۵، هنگامی که او موفق شد اولین تصویر تلویزیونی را پخش کند، گفت: تصویری با وضوح تقریبا باور نکردنی روی صفحه شکل گرفت و فهمیدم که به سختی چشمانم می‌تواند باور کند و از شدت هیجان به خودم می‌لرزیدم. اندکی پس از آن موفقیت، وی اختراع خود را در فروشگاه بزرگ سلفریج، لندن برای مردم به نمایش گذاشت. یک روزنامه‌نگار که در آن زمان حضور داشت، نوشت: تصویری که روی پرده منتقل می‌شد کمرنگ و غالبا تار بود، اما آقای برد ادعایی خود را اثبات کرده هست چون دستگاه که اختراع کرده و آن را “ تلویزیون “ نامیده، امکان انتقال جزئیات حرکت و مواردی مانند حرکات صورت وجود دارد.

همچنین این کتاب صوتی را نیز بشنوید: کتاب صوتی بیوگرافی نوابغ جهان

استفاده از اولین تلویزیون جان لوگی برد در بی بی سی

در سال ۱۹۲۷، برد صدا و تصاویر را از طریق بیش از ۴۰۰ مایل سیم تلفن از لندن به گلاسکو انتقال داد و در سال ۱۹۲۸، نخستين  تلویزیون را از طریق اقیانوس اطلس به نیویورک منتقل کرد. از سال ۱۹۲۹، بی بی سی از فناوری جان لوگی برد برای پخش اولین برنامه تلویزیونی خود استفاده کرد. فناوری برد اگرچه اولین شکل تلویزیون بود اما فاقد توانایی‌هایی و محدودیت‌هایی نیز بود. از آن‌جا که تلویزیون برد مکانیکی (تلویزیون الکترونیکی توسط افراد دیگر اختراع شد) تصاویر بصری او  مبهم و لرزان بود. در سال ۱۹۳۵، یک کمیته بی بی سی فناوری برد را با تلویزیون الکترونیکی Marconi-EMI’s  مقایسه کرد و اختراع برد را کوچک دانست و آن را رد کرد. به همین دلیل بی بی سی در سال ۱۹۳۷، دیگر از تلویزیون برد استفاده نکرد.

استفاده از اولین تلویزیون جان لوگی برد در بی بی سی

بیوگرافی جان لوگی برد و زندگی شخصی

برد در سال ۱۹۳۱، در حالیکه ۴۳ سال داشت با مارگارت آلبو ازدواج کرد. این زوج صاحب یک دختر به نام دیانا و یک پسر به نام مالکوم شدند. او تا پایان عمر به اکتشافات خود ادامه داد و تلویزیون رنگی الکترونیکی و سه بعدی را ایجاد کرد، هر چند که هرگز فراتر از آزمایشگاه او تولید نشدند. برد دچار سکته مغزی شد و در ۱۴ ژوئن سال ۱۹۴۶ در بکهسیل -آن – سی انگلیس درگذشت.

زندگینامه های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

زندگینامه های مشابه