بیوگرافی ثریا دارابی میتواند نشاندهنده قدرت اندیشه و خلاقیت زنان در حوزه تکنولوژی باشد و نشان میدهد که زنان میتوانند پابهپای مردان قدرتمند ظاهر شوند.
همانطور که میدانید در دنیا؛ انسانهای موفق بسیاری هستند که میتوانند الگویی مناسب برای همة افراد جهت رسیدن به اهدافشان باشند، اما آنچه که در این کتاب بیشتر مدنظر ما است بیان سرگذشت درخشان جوانان موفق سرزمینمان است که جزء آن دسته از نامآورانی هستند که در سرتاسر دنیا بهخوبی شناخته شدهاند تا ما بتوانیم با افتخار و غرور به خود ببالیم و از مجموعه فعالیتها و موفقیتهایشان برای شما حرف بزنیم.
گاهی فقط یک ایده و یک ذهن خلاق میتواند دنیایی از اتفاقات خوب و خارقالعاده را به روی شما بگشاید و شما را در مسیر موفقیت قرار دهد و بنا نیست که مسیرهایی که انسانها را به موفقیت میرساند یکی و شبیه به هم باشد و مصمم بر این باشیم که جز آن مسیر؛ موفقیت از راه دیگری کسب نمیشود.
قطعاً تواناییها و استعدادهای افراد با هم فرق میکند و ازاینرو مسیر رسیدن به اهداف نیز متفاوت است. اما آنچه در رسیدن به موفقیت نقطة مشترک بین افراد است چیزی جز تلاش مستمر نیست پس بهتر است همیشه به یاد داشته باشید یکشبه چیزی به دست نمیآید و هرآنچه که در پی تلاشهایتان قرار است شکوفا شود و شما را به اوج برساند نیازمند صبر است.
دوران کودکی و جوانی ثریا دارابی
ثریا دارابی متولد شهریور 1362 (سپتامبر 1983) در ایران و ساکن آمریکا است. او فارغالتحصیل از دانشگاه جرج تاون آمریکا در رشته تاریخ هنر است.
و آنچه که باعث شده است که نام ثریا دارابی بر سرزبانها بیفتد تا ما امروز مقالهای با عنوان بیوگرافی ثریا دارابی برای شما دوستان عزیز آماده کنیم فعالیتهای او در پروژه «foodspotting» است. هرچند که او در زمینههای مختلفی فعالیتهای بسیاری داشته و در همان زمینهها موفقیتهای بسیاری نیز کسب کرده است.
Foodspotting از آن دسته سایتهایی است که سودی 3 میلیون دلاری برای پایهگذارش به همراه داشته ازاینرو ثریا دارابی درآمد ماهیانهاش از این سایت قابل محاسبه نمیباشد. ایده «foodspotting» توسط الکسا که از دوستان ثریا دارابی است در سفری به ژاپن به همراه همسرش باتوجهبه اتفاقاتی که در سفرشان با آنها روبهرو شدند مطرح شد.
طرح و ایده food spotting
طرح یک ایده با هر مضمونی ممکن است در ابتدا یک موضوع ساده و بیاهمیت به نظر برسد. اما با ورود یک ایده به دنیای تکنولوژی و فناوری قطعاً شاهد سیر صعودی آن در دنیای اینترنت خواهید بود. چرا که امروزه استفاده از تکنولوژی به اوج خود رسیده است و تقریباً همة افراد از امکانات آن استفاده میکنند پس ورود یک ایده به دنیای تکنولوژی و اینترنت بدون شک با پیشرفت همراه خواهد بود.
آنچه که باعث شد الکسا به «foodspotting» بیندیشد و پیگیر آن باشد. مجموعه زیادی از عکسهایی بود که در سفرش به ژاپن مردم از غذاهای آنها میگرفتند اینجاست که الکسا ذهنش درگیر این موضوع میشود که مجموع این عکسها از کجا سر درمیآورند.
اما در نهایت چیزی که باعث شد، ایده اصلی کسبوکار در برگشت به سانفرانسیسکو به سراغ الکسا بیاید عکس غذاهای مختلفی بود. او نمیدانست نامشان چیست و آنها را کجا خورده است. بنابراین افکار الکسا منجر به گردآوری تمامی عکسها حول محور کتابی شد که توجه افراد را به خود جلب میکرد.
بیوگرافی ثریا دارابی کار و حرفه
ثریا جز آن دسته از افرادی بود که از چنین ایده کسبوکاری بهخوبی استقبال کرد چون میدانست این ایده دستکم سه چیز راه به همراه دارد: یک ایجاد فعالیتهای تعاملی بین کاربران، نرمافزاری جهت پیداکردن چیزهای جدید و در نهایت ماشینی برای توصیه به مشتریان که هر سة اینها در زمینه غذا موضوع جالب و جذابی برای همه افراد به نظر میرسید.
خانم دارابی باتوجهبه علاقهای که به این موضوع پیدا کرده بود، چندین ملاقات را با الکسا و همسرش ترتیب داد که با همفکری و مشاورههایی که به آنها میداد اقدام به ایجاد شرکتی کردند تا کارهای نرمافزار فود اسپاتینگ را انجام دهد. اولین استخدامی آنها در شرکتشان در سپتامبر 2010 اتفاق افتاد.
قبل از مطرح کردن ایده فود اسپاتینگ سایتهای بسیاری وجود داشت که غذاها و رستورانها را به افراد پیشنهاد میدادند اما ایده فود اسپاتینگ به شکلی بود که با جزئیات بیشتری رستورانهایی را به شما پیشنهاد میکرد که در لحظه بدانید چه غذایی را میخواهید امتحان کنید.
یکی از دلایلی که ثریا را پای ثابت این پروژه نگه داشت داشتن خانوادهای علاقهمند به غذا و فعال در این زمینه بود. چرا که خاله ثریا دارابی خدمات غذای مجالس را ارائه میداد و مادربزرگش نیز آشپز بود. این موضوع باعث میشد فود اسپاتینگ برایش جذاب به نظر بیاید.
موفقیتهای ثریا دارابی
در پی این پروژه نشریه فست کمپانی در سال 2010، ثریا دارابی را یکی از افراد خلاق برتر معرفی کرد. همچنین فود اسپاتینگ از سوی نشریات tech ،mashable ،fast و company و….موردتوجه قرار گرفت. علاوه براین نشریات، مجله تایم؛ وبسایت فود اسپاتینگ را جزء 50 وبسایت برگزیدهاش معرفی کرد. توسط Travel Leisure Mag بهعنوان نرمافزاری فوقالعاده در سفر انتخاب شد.
ثریا دارابی شرکتهای گوگل، توییتر و فیسبوک را گسترههای ارتباطی میداند که باعث موفقیت و پیشرفتش در پروژه فود اسپاتینگ شدهاند.
فعالیت های ثریا دارابی
در بیوگرافی ثریا دارابی کارآفرین موفق ایرانی میتوان علاوه بر پروژه فود اسپاتینگ به فعالیتهای او در زمینههای دیگر اشاره کرد.
- Zady سایتی است که آخرین ابتکار ثریا دارابی بهحساب میآید. با اینکه هنوز شروع به فعالیت نکرده بود از مرکز آموزش ملی آمریکا درآمدی 1/3 میلیون دلاری داشته است.
- شروع فعالیتهای این بانوی موفق از نیویورکتایمز در زمینه بازاریابی برای رسانههای اجتماعی و مدیریت امور مشارکت دیجیتال شکل گرفت.
- در کنار مجموعه فعالیتهای او میتوان به سابقه کار او در Conde Nast و Drop.io اشاره کرد.
ثریا دارابی از طریق فود اسپاتینگ با برنامه جهانی غذا همکاری را شروع کرد. طی یک فراخوانی با درخواست یک برگر 10 دلاری که هزینه آن میتواند 40 کودک گرسنه را سیر کند امیدوارانه کمکهایی را از سوی مردم جمعآوری کنند. با این کار میتوانند برای 10 هزار کودک غذا فراهم کنند.
ثروت ثریا دارابی
دختران و زنان موفق ایرانی زیادی هستند که در خارج از کشور علاوه بر موفقیتشان بهخاطر ثروت بسیاری که دارند به سرشناسترین افراد تبدیل شدهاند. ثریا دارابی نیز در کنار پریسا تبریز، رکسانا ورزا و دیگر دختران موفق ایرانی جزو ثروتمندترینها بهحساب میآید. چرا که پروژة فود اسپاتینگ خود بهتنهایی میلیونها دلار برای ثریا دارابی درآمد به همراه داشته است.
ثریا دارابی متولد چه سالی است؟
متولد شهریور ۱۳۶۲ (سپتامبر ۱۹۸۳) در ایران و ساکن آمریکا است.

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
عالی بود