راه اندازی کسب و کار
کسب و کارهای موفق جهان

صفر تا 100 راه اندازی کسب و کار شگفت انگیز در سال 97

صفر تا 100 راه اندازی کسب و کار شگفت انگیز در سال 97 را اینجا بیاموزید و کسب و کار شگفت انگیز خود را با موفقیت هر چه تمام تر راه اندازی و آغاز نمایید. 

ما در این مقاله می خواهیم شما را با صفر تا 100 راه اندازی کسب و کار شگفت انگیز در سال 97 آشنا کنیم. اینکه کسب و کار خودتان را داشته باشید، خیلی هیجان انگیز و ایده ال است و اگر این کسب و کار به سود دهی کلان برسد بسیار مفرح نیز خواهد بود. تصور عموم این است که راه اندازی کسب و کار بسیار آسان است و کافی است تنها یک  روز برای آن وقت بگذارید و آن وقت کسب و کار خودتان را دارید، اما واقعیت چیز دیگری است. باید شبانه روز تلاش کنید و از بسیاری از تفریحات و خواسته های خود بزنید تا بتوانید یک کسب و کار موفق برای خود به راه بیاندازید.

برای کسب اگاهی بیشتر می توانید بخوانید : کتاب های صوتی موجود در سایت کتاب صوتی را

صفر تا 100 راه اندازی کسب و کار

وقتی گفته می شود که یکی از اولین شروط راه اندازی کسب و کار کنترل خودتان است ، یعنی ابتدا باید خودتان را بشناسید و توانایی زندگی در شرایط سخت را برای خود متصور شوید و در نهایت مشتری مداری را یاد بگیرید. اما منظورمان از خودتان را بشناسید چیست؟ تصور یک کارآفرین موفق بودن بسیار دلپذیر است. اما آیا در واقعیت شما به راستی می توانید یک کار آفرین باشید.

توانایی مدیریت و کنترل کردن همه ی جوانب یک کار را دارید. بسیاری از این موارد آموختی و بسیاری دیگر به ویژگی های شخصیتی شما برمیگردد. پس ابتدا و قبل از آنکه به خواهید از کاری که دارید استعفا بدهید و کسب و کار خود را شروع کنید، خود را بشناسید.

برای مطالعه بیشتر پیشنهاد می کنیم: 21 روش عالی برای اینکه  کسب و کار موفق خودتان را به کار بیندازید

زندگی در شرایط سخت برای راه اندازی کسب و کار

به زندگی در شرایط سخت فکر کنید. اینکه تا کارتان به سود دهی برسد و این سود دهی بخواهد وارد زندگیتان بشود ، چقدر زمان سپری می شود ، شما باید بدانید تا چه اندازه باید از خریدهایی مانند لباس های نو عید و یا خوردن شام در رستوران محبوب تان را حذف کنید. مسافرت های سالیانه ی خود را تا چند سال کنار بگزارید و فشار سنگین کاری و مالی را تحمل کنید.

برای کسب آگاهی بیشتر در زمینه موفقیت گوش دهید به ؛ کتاب صوتی رایگان و موثر : کتاب صوتی تمرین نیروی حال اثر اکهلرت توله

وقتی صحبت از فشار سنگین کاری می کنیم یعنی اگر دارای کاری تمام وقت هستید ، ساعت کاری کسب و کارتان دقیقا بعد از اتمام کار دائمتان آغاز می شود. باید در محل کار دائمی خود بسیار دقیق عمل کنید تا دیگر نیاز نباشد برای اتمام وظایفتان ساعت بیشتری را در محل کارتان بمانید. زیرا این یعنی باید از ساعاتی که مختص به کسب و کار شخصیتان است، کم کنید و این شروع یک کسب و کار ناموفق خواهد بود.

سختی های راه اندازی کسب و کار نو

برای خود برنامه ریزی کنید و به شدت به آن متعهد باشید برای مثال اگر از 7 صبح تا 3 بعدازظهر در محل کار دائمیتان حضور دارید از 3 الی 8 شب باید بر سر کسب و کار خود باشید. کمتر بخوابید، بیشتر کار کنید و حتی سودهای اولیه حاصل از کارتان را دوباره وارد کسب و کار خود کنید چون در ادامه ی کار قطعا به آن نیاز پیدا خواهید کرد.

مشتری مداری در صفر تا 100 راه اندازی کسب و کار

فرض کنید با تمام موارد گفته شده کنار آمده اید و وقت و تمرکز خود را بر روی کار خود گذاشته اید حال چند مشتری به شما مراجعه می کنند برای گرفتن خدمات یا خرید محصولات، باید بسیار صبور باشید، این مشتری های اولیه هستند که گام نخست درآمد زایی را برایتان فراهم می کنند. هرچه مشتری جدی تر باشد وقت بیشتری نیز از شما خواهد گرفت. اگر قبلا 6 صبح از خواب بیدار می شدید حال باید 5 صبح بیدار شوید، ایمیلتان را چک کنید و پاسخگوی مشتری های خود باشید. حتما در رابطه با شخصیت های متفاوت مطالعه داشته باشید تا بتوانید از یک مشتری گذرا یک مشتری دائمی بسازید. دقت کنید هنوز زمان آن فرا نرسیده است که از کار دائمی خودتان استعفا دهید.

برای صفر تا 100 راه اندازی کسب و کار جدید ، برنامه ریزی کنید

برای صفر تا 100 راه اندازی کسب و کار برنامه ریزی کنید. اینکه گفته می شود تلاش ممتد شبانه روزی لازم است ، صحیح است ولی دوام آوردن در این شرایط از اصول و ارکان اساسی موفقیت به حساب می آید. وقتی به این اطمینان رسیدید که خودتان را شناخته اید و می توانید این شرایط سخت را تحمل کنید ، ولی در نهایت خودتان صاحب یک کسب و کار می شوید ، قلم به دست بگیرید و برای راه اندازی کسب و کار جدید برنامه ریزی کنید. طرح خود را به روی کاغذ بیاورید تمام نیازهای آن را یادداشت کنید. هزینه ها را برآورد کنید و حتی از هزینه ی کرایه تاکسی و اتوبوس نیز صرف نظر نکنید.

وقتی طرحتان آماده شد حال برای زندگی روزمره ی خود برنامه ریزی کنید. چه ساعتی از خواب بیدار شوید. چه زمانی محل کار دائمی خود را ترک کنید. چه زمانی “باید” در محل کسب و کار خود باشید و هرگز از این “باید” کم نکنید. چه زمانی غذا بخورید. چه زمانی مطالعه داشته باشید و در نهایت چه ساعتی از شب را بخوابید. باید برنامه ریزی بسیار دقیق و مدونی برای خود بریزید. برای مثال اگر طبق برنامه روزی 4 ساعت می توانید به کسب  و کار خود اختصاص دهید در عمل آن را به 5 یا 6ساعت برسانید.

چه زمانی از شغل دائمی خود کناره گیری کنیم؟

اینکه چه زمانی از شغل تمام وقت و دائمی خود کناره گیری کنید و تماما در اختیار کسب و کار خود باشید مسئله ی بسیار مهمی است. باید بدانید که این شغل دائمیتان است که بسیاری از هزینه های زندگیتان را پرداخت می کند. حتی اگر دیگر از دیدن رئیس خود خسته شده اید باز هم تامل و تفکر کنید. سود دهی اولیه کارتان به معنای تامین کامل مخارج زندگیتان نیست. سودهای اولیه همانطور که گفته شد باید کاملا به کسب و کارتان تزریق شود تا بتوانید آن را گسترش دهید و کسب و کارتان هزینه ی کسب و کار را پرداخت کند پس برای هزینه های زندگی هنوز نیاز به شغل قبلیتان دارید.

راه اندازی کسب و کار نو

دست کشیدن از شغل دائمیتان زمانی که هنوز برای تامین هزینه هایتان شک دارید ، کار اشتباهی است. اهداف خود را در نظر بگیرید و ابتدا سعی کنید تمام لوازمی که برای شروع کارتان به صورت قرضی یا اجاره تامین کرده اید را خریداری کنید. مدت زمان رسیدن به موفقیت کامل را برای خودتان تعیین کنید .  در این مورد کاملا منطقی برخورد کنید. نه بلند پروازانه. برای ترک محل کار دائمی خود روی درآمد و اعداد حساب کنید تا از گرفتن یک تصمیم احساسی جلوگیری شود.

راه اندازی شغل تازه

پس از این که طرح و برنامه خود را به خوبی روی کاغذ آوردید و از سحت و سقم همه جوانب آن مطلع شدید  ( صفر تا 100 راه اندازی کسب و کار) ، شروع به کار را آغاز نمایید. نقطه شروع کار اهمیت فوق العاده ای در راه اندازی شغل تازه دارد. چه بسیار بوده اند افرادی که ایده های عالی در سر پرورانده و برنامه ریزی های سازماندهی شده و منظم انجام داده اند اما به علت سهل انگاری و به موقع شروع نکردن هیچگاه موفق به اجرای طرح و برنامه خود نشده اند. 

زندگینامه های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

زندگینامه های مشابه