درحال بارگذاری...
پشت پرده شکایت اپل از اوپن‌ای‌آی/ ایمیلی که اشتباهی ارسال شد
تکنولوژی

پشت پرده شکایت اپل از اوپن‌ای‌آی/ ایمیلی که اشتباهی ارسال شد

اسناد و ایمیل‌های جدید نشان می‌دهند اشتباه یک وکیل اپل در تشخیص هویت دو کارمند OpenAI، عامل اصلی قطع مذاکرات طرفین پیش از آغاز شکایت رسمی بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از زومیت، اپل هفته‌ی گذشته در جریان ثبت یک شکایت ادعا کرد که OpenAI به هشدارهای این شرکت در زمینه‌ی سرقت اسرار تجاری پاسخ نداده است.

بررسی ایمیل‌های ردوبدل‌شده نشان می‌دهد که ادعای اپل صحت کامل ندارد و این استارتاپ فعال در حوزه‌ی هوش مصنوعی در ماه فوریه (بهمن و اسفند) به اولین پیام اپل پاسخ داده بود. روند گفت‌وگوهای طرفین پس از اشتباه عجیب وکیل اپل در ارسال ایمیل به فرد اشتباه، به طور ناگهانی متوقف شد.

به‌گزارش ان‌بی‌سی نیوز، گابریل گراس، وکیل مؤسسه‌ی حقوقی ویل به نمایندگی از اپل، قصد داشت ایمیلی را به یکی از کارمندان OpenAI با نام خانوادگی «وانگ» ارسال کند. این وکیل به اشتباه پیام خود را برای کارمند دیگری به نام «چنگ» فرستاد و جزییات تماس‌های تلفنی را با یکدیگر اشتباه گرفت. این خطا و رفتارهای پس از آن باعث ناراحتی شدید مشاور حقوقی ارشد OpenAI شد.

چی چنگ، مشاور حقوقی ارشد OpenAI، پس از دریافت ایمیل دوم که به اشتباه به تماس تلفنی غیرواقعی اشاره داشت، به وکلای داخلی اپل اعلام کرد که این رفتار مناسب نیست.

پشت پرده شکایت اپل از اوپن‌ای‌آی/ ایمیلی که اشتباهی ارسال شد

چنگ از اپل درخواست کرد که این وکیل بیرونی را از پرونده کنار بگذارند اما اپل این درخواست را رد کرد. تنش‌ها در شرایطی رخ داد که همکاری‌های پیشین دو غول فناوری در زمینه‌ی ادغام چت‌جی‌پی‌تی در آیفون نیز رو به سردی گذاشته بود.

اپل در شکایت خود ادعا می‌کند که OpenAI از طریق جذب کارمندان سابق این شرکت، اسرار تجاری را به سرقت برده است. بر اساس ادعای مطرح‌شده در دادگاه، یکی از کارمندان سابق اپل با سوءاستفاده از یک باگ نرم‌افزاری به پوشه‌های شبکه‌ی مشترک دسترسی پیدا کرده بود.

در مقابل، سخنگوی OpenAI اعلام کرد که این شرکت هیچ علاقه‌ای به اسرار تجاری دیگر شرکت‌ها ندارد و ادعای عدم پاسخ‌گویی به نامه‌های اپل کاملا نادرست است.

58۳۲۳

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *