درحال بارگذاری...
عراق حمله به ایران را محکوم کرد
سرگرمی

عراق حمله به ایران را محکوم کرد

نخست وزیر عراق تلفنی با رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فرارو، خبرگزاری واع گزارش داد محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان درباره تحولات جنگ گفت‌و‌گو کرد.

السودانی در این تماس مخالفت عراق با «جنگ» علیه ایران و محکومیت آن را اعلام و بر اهتمام بغداد به حفظ امنیت و ثبات منطقه و ملت‌های آن تأکید کرد. وی همچنین آمادگی عراق را برای تلاش در جهت پایان دادن به جنگ و بازگشت به گفت‌و‌گو و راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز اعلام کرد.

نخست‌وزیر عراق تأکید کرد دولت این کشور بر حفظ امنیت و حاکمیت ایران پایبند است و اجازه نخواهد داد از خاک عراق برای حمله به ایران استفاده شود.

در مقابل، رئیس‌جمهور ایران از مواضع عراق در مخالفت با استفاده از زور برای حل منازعات و تلاش‌های دولت این کشور برای حفظ امنیت و ثبات منطقه قدردانی کرد.

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *