درحال بارگذاری...
سردار ذوالقدر:حضور مردم نقشه‌های دشمن را ناکام گذاشت
سیاسی و اجتماعی

سردار ذوالقدر:حضور مردم نقشه‌های دشمن را ناکام گذاشت

پردیس-مشاور عالی فرمانده سپاه با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد ناامنی در کشور گفت: حضور به‌موقع مردم، بسیاری از برنامه‌ریزی‌های آنان را خنثی کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار احمد ذوالقدر روز یکشنبه در نشست تبیینی در پردیس اظهار داشت: دشمنان با برنامه‌های گسترده سیاسی و نظامی درصدد ناامن‌سازی کشور بودند، اما حضور مردم در صحنه معادلات آنان را برهم زد و نشان داد پشتوانه حقیقی جمهوری اسلامی ملت ایران است.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای تصرف میدانی خیابان‌ها افزود: آنان تصور داشتند می‌توانند فضای عمومی را در اختیار بگیرند و برای این هدف تجهیزات متعددی فراهم کرده بودند، اما حضور گسترده مردم تمام این سناریوها را ناکام گذاشت.

مشاور عالی فرمانده سپاه تصریح کرد: در جریان حوادث اخیر به نیروهای انتظامی و یگان‌های عملیاتی حمله شد، اما هر شهید و رزمنده متعلق به همه مردم است و دفاع از کشور مسئولیتی مشترک به شمار می‌رود.

ذوالقدر همچنین با اشاره به طراحی‌های متعدد دشمنان علیه ایران گفت: با وجود به‌کارگیری افراد و ابزار مختلف، آنان نتوانستند به اهداف خود دست یابند. به گفته وی، قدرت‌هایی که مدعی ایجاد امنیت در منطقه بودند امروز خود با چالش‌های جدی روبه‌رو هستند و حتی برای استقرار نیروهایشان نیازمند کمک دیگر کشورها شده‌اند.

وی ادامه داد: تحولات اخیر نشان داد ادعاهای قدرت‌های بزرگ تا چه حد شکننده است؛ دورانی که حرکت ناوهای آمریکایی به معنای سقوط یک کشور تلقی می‌شد گذشته و امروز این تحرکات به نتیجه مطلوب آنان نمی‌رسد.

مشاور عالی فرمانده سپاه با اشاره به موضوع تعهدات بین‌المللی ایران یادآور شد: کشورمان در گذشته به تعهدات خود عمل کرده، اما طرف مقابل حتی در زمینه آزادسازی دارایی‌ها نیز به وعده‌هایش پایبند نمانده است.

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *