درحال بارگذاری...
خبر مهم برای داوطلبان دستیاری / کارت ورود به جلسه روی سایت سنجش پزشکی قرار گرفت
سرگرمی

خبر مهم برای داوطلبان دستیاری / کارت ورود به جلسه روی سایت سنجش پزشکی قرار گرفت

مرکز سنجش آموزش پزشکی کارت ورود به جلسه داوطلبان پنجاه‌وسومین آزمون دستیاری دانشگاه‌های علوم پزشکی را منتشر کرد و داوطلبان از امروز می‌توانند با مراجعه به سامانه این مرکز، کارت خود را دریافت کنند.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، پنجاه و سومین آزمون دستیاری دانشگاه‌های علوم پزشکی ساعت ۹ صبح اول مرداد ماه ۱۴۰۵ به طور همزمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار می‌شود.

کارت ورود به جلسه آزمون امروز در هفته منتهی به آزمون از طریق سایت اینترنتی مرز سنجش آموزش پزشکی در اختیار داوطلبان قرار گرفت و هر داوطلب موظف به پرینت کارت خود از روی سایت مربوطه می‌باشد.

تعداد سؤالات آزمون ۲۰۰ سؤال تستی چهار گزینه‌ای است.

ب – برای هر سؤال باید تنها یک گزینه که در میان گزینه‌های ارائه شده بهترین پاسخ ممکن است، انتخاب شود.

ج – به هر سؤال با پاسخ صحیح ۳ نمره مثبت و هر سؤال با پاسخ اشتباه یک نمره منفی تعلق می‌گیرد.

د – به سؤالات بدون پاسخ نمره‌ای تعلق نمی‌گیرد.

ه – به هر سؤال که بیش از یک گزینه پاسخ داده شده باشد، یک نمره منفی تعلق می‌گیرد.

پس از رسیدگی به اعتراضات در خصوص طراحی سوالات، کارنامه اولیه داوطلبان در پایگاه اطلاع رسانی ir.sanjeshp://http در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد.

بر طبق مصوبات شورای آموزش پزشکی و تخصصی، داوطلبانی که حداقل نمره ۱۵۰ از ۶۰۰ نمره کل آزمون را کسب نموده باشند، مجاز به انتخاب رشته هستند و می‌توانند رشته محل‌های مورد علاقه خود را در فرم انتخاب رشته محل که در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی همراه کارنامه به آن‌ها ارائه می‌شود، انتخاب کنند.

در صورتی که داوطلب در موعد مقرر انتخاب رشته نکرده باشد، به هیچ وجه واجد شرایط پذیرش نخواهد بود.

بر اساس اعلام این مرکز، داوطلبانی که سهمیه رزمندگان و ایثارگران آنها مورد تأیید قرار نگرفته است، باید با مراجعه به ارگان مرکزی مربوطه، نامه تأییدیه را دریافت و در بخش مدارک خود بارگذاری کنند.

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *