درحال بارگذاری...
توضیحات مهم آموزش و پرورش درباره امتحانات نهایی
تحصیلی

توضیحات مهم آموزش و پرورش درباره امتحانات نهایی

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش اعلام کر: فعلا هیچگونه تصمیم‌گیری جدیدی درباره نحوه برگزاری امتحانات نهایی دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوزادهم اتخاذ نشده است.

به گزارش خبرآنلاین، مصطفی آذرکیش در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: برای تصمیم‌گیری در خصوص نحوه برگزاری حضوری و یا غیرحضوری امتحانات یازدهم و دوازدهمی‌ها، آموزش و پرورش منتظر شرایط کشور است لذا برگزاری امتحانات نهایی و حضوری شدن امتحانات حداقل دو هفته یا ۱۵ روز بعد از عادی شدن شرایط کشور خواهد بود.

وی تاکید کرد: فعلا تصمیم جدیدی در این باره اتخاذ نشده و بخشنامه فعلا همان بخشنامه قبلی است که به آن اشاره کردم لذا دانش آموزان نگران نباشند چرا که آموزش و پرورش در کنار خانواده‌هاست و اطلاع‌رسانی در این زمینه توسط وزارتخانه صورت می‌گیرد.

لازم به ذکر است روز گذشته خبری مبنی بر «مجازی شدن امتحانات نهایی» پایه‌های یازدهم و دوازدهم به نقل از یکی از نمایندگان مجلس منتشر شد که این این ادعا از سوی وزارت آموزش و پرورش تکذیب شد.

این در حالیست که براساس آخرین اظهارات علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش نیز هرگونه تصمیم گیری درباره امتحانات نهایی منوط به شرایط کشور است.

۲۳۳۲۳۶

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *