بیوگرافی ساندار پیچای مدیرعامل ابرقدرت
بیوگرافی و زندگینامه افراد موفق جهان

بیوگرافی ساندار پیچای مدیرعامل ابرقدرت گوگل

نام فارسیساندار پیچای
نام انگلیسیSundar Pichai
تاریخ تولد۱۲ ژوئیهٔ ۱۹۷۲
محل زندگیبروکلین نیویورک
نام همسرآنجالی پیچای
شغلمدیر عامل اجرایی گوگل- مدیرعامل اجرایی آلفابت

ساندرا پیچای ابر قدرتی که در گوگل غوغا به پا کرده است؛ می‌تواند الهام بخش افرادی باشد که در روزگار سختی به سر می‌برند و اهداف بلند بالایی را در ذهن خود پرورانده اند. اما فکر می‌کنند که تا شرایطی مناسب برایشان فراهم نشود نمی‌توانند در راستای اهدافشان قدمی بردارند. از این رو به شما پیشنهاد میکنم بیوگرافی ساندار پیچای را از گرداب جذب مشتاقانه دنبال کنید تا متوجه شوید که موفقیت چگونه و در چه شرایطی به دست می آید.

بیوگرافی ساندار پیچای دوران کودکی و جوانی

ساندار پیچای که در واقع نام اصلی اش پیچای سونداریا راچان است؛ 12 جولای سال 1972 در چنای هندوستان و خانواده‌ای با اوضاع مالی در سطح پایین متولد شد. پدر پیچای در چنای، در شرکت « جنرال الکتریک» که شرکتی مهندسی الکتریکی بود، کار می‌کرد و مادرش تا قبل از اینکه فرزندانش را به دنیا بیاورد در کار تندنویسی (استنوگرافی) مشغول به کار بود.

پیچای یک برادر کوچکتر از خود داشت که در آن زمان به همراه خانواده  در آپارتمانی دو خوابه کوچک، که اجاره‌ای بود زندگی می‌کردند و این در حالی بود که نه تلویزیون و نه هیچ گونه تجربه‌ای از سواری با ماشین را نداشتند. به جای آن از وسایل نقلیه عمومی یا اسکوتر برای رفت و آمد استفاده می‌کردند.

پدر پیچای که در یک شرکت مهندسی الکتریکی مشغول به کار بود، هر روز اتفاقات محیط کارش را برای خانواده‌اش تعریف می‌کرد. این شد که پیچای با تکنولوژی آشنایی پیدا کرد. ولی اولین چیزی که جلوه گر تکنولوژی برای پیچای بود، خرید یک تلفن توسط پدرش برای منزل در سن 10 سالگی او بود. اینجا بود که همین تلفن باعث شد که خانواده و اطرافیان پیچای، به هوش او پی ببرند. چرا که تمامی شماره تلفن‌ها را بعد از یک بار شنیدن به حافظه بلند مدت خود می‌سپرد. همین ویژگی او، همکارانش را بارها در زمان حال شگفت‌زده کرده بود.

بیوگرافی ساندار پیچای
دوران کودکی و جوانی ساندار پیچای

تحصیلات ساندار پیچای

ساندار پیچای در مدرسه «جواهر ویلاهای» شهر آشوک نگار، دوران دبستان و در «واناوانی» چنای، دوران دبیرستانش را گذرانده است. مدرسه‌هایی که پیچای در آنها تحصیل کرده است از مدارس فقیرانه هند به حساب می‌آمدند. به همین خاطر نمی‌توانستند به پیچای در شکوفا شدن استعداد هایش کمک کنند و تحسین او تنها راه پیش روی معلمان پیچای بود.

ساندرا پیچای در آن زمان کاپیتان تیم کریکت و نقطه عطف دبیرستانشان بود. از آنجا که به کامپیوتر علاقه زیادی داشت یک بازی شطرنج را به عنوان اولین برنامه ی کامپیوتری خود نوشت.

کالج خراپور محل تحصیل دانشگاهی ساندار

ساندار پیچای با به پایان رساندن دوران دبیرستان، در رشته مهندسی متالوژی در دانشگاه «کالج خراپور» مشغول به تحصیل شد. که توانست با فارغ التحصیلی از این دانشگاه به عنوان بهترین دانشجو، بورسیه تحصیلی دانشگاه استنفورد را به دست بیاورد.

پیچای به دنبال گرفتن وام که خرج سفرش به آمریکا را با آن  تامیین کند، تلاش بسیاری کرد که بی نتیجه بود. به همین خاطر خانواده اش مجبور شدند هزینه سفر او به آمریکا، که بیشتر از یک سال دستمزد پدر پیچای بود به او بدهند.

بیوگرافی ساندار پیچای و ورود به استفورد

سرانجام ساندار  با کمک خانواده‌اش به استنفورد رفت. او توانست با تحصیل در رشته‌های «مهندسی مواد» و «شاخه فیزیک نیمه هادی» مدرک کارشناسی ارشدش را دریافت کند. که بعد از فارغ التحصیلی‌اش به دره سیلیکون رفت تا بتواند در یکی از شرکت‌های آنجا برای خود، کار مناسبی پیدا کند.

پیچای در سال 2002 از دانشکده کسب و کار وارتون «دانشگاه پنسیلوانیا» جایی که موفق شد عناوین پژوهشگر برتر پالمر و پژوهشگر برتر سیبل را دریافت و مدرک MBA خود را اخذ کند. وی در تمام مدتی که مشغول به تحصیل بود با انجام کارهای نیمه وقت به خانواده اش در هندوستان کمک مالی می‌کرد.

فعالیت های ساندار پیچای قبل از گوگل

ساندرا  در سال 2002 به عنوان «مهندس مواد» و «مدیر مشاور» بعد از دریافت مدرک کارشناسی ارشد مدیریت، به شرکت « مک کینزی و شرکا» ورود پیدا کرد. مدتی بعد برای استفاده بیشتر از دانش مهندسی خود، به شرکت « اپلاید متریال» رفت که به مدت یک سال در جایگاه مدیر تولید، این شرکت را همراهی کرد. ولی باز کار در یکی از شرکت‌های «سیلیکون ولی» که از آرزوهای دیرین او بود را از یاد نبرد. چرا که از همان کودکی عاشق تکنولوژی بوده  و براساس تعاریف عمویش در مورد «سیلیکون ولی» با رویای آن بزرگ شده بود.

فعالیت های حرفه ای ساندار پیچای در گوگل

سرانجام در آوریل 2004 روز معرفی سرویس ایمیل، ساندار پیچای برای مصاحبه شغلی به گوگل پلکس رفت. سپس با پذیرفته شدن پیچای در شرکت گوگل، سمت مدیر محصول و رهبری تیمی که وظیفه کار بر روی  پروژه نوار ابزار گوگل را داشتند به او داده شد. نوار ابزار گوگل دسترسی راحت تر به موتور جستجوی گوگل را برای کاربران فراهم می‌کرد. زمانی که این پروژه به موفقیت رسید؛ در پی آن مدیریت پروژه‌های « گوگل گیرز» و « گوگل پک» را به پیچای سپردند.

بیوگرافی ساندار پیچای
شروع فعالیت های حرفه ای ساندار پیچای در گوگل

بیوگرافی ساندار پیچای و مهم ترین دستاوردها

ساندرا زمانی که موفقیت نوار ابزار گوگل در افزایش قابل ملاحظه تعداد کاربران مشاهده کرد، به این فکر افتاد که گوگل هم باید از خود یک مرورگر وب داشته باشد. این زمانی بود که متداول‌ترین مرورگر اینترنتی، اینترنت اکسپلورر مایکروسافت بود. پیچای پیشنهادش را مطرح کرد که لری پیج بالاترین مقام شرکت گوگل، با پیشنهاد پیچای موافقت نمود. ولی مدیر عامل وقت گوگل «اریک اشمیت» با این اعتقاد که شرکت‌شان در ابتدای مسیر است و نباید وارد چنین رقابت‌های سنگینی شود با پیشنهاد پیچای مخالفت کرد.

اهمیت پیشنهاد ساندرا در سال 2006 زمانی که موتور جستجوی بینگ از طرف مایکروسافت به عنوان پیش فرض اینترنت اکسپلورر معرفی شد. البته پیچای تا حدی سیاست مایکروسافت برای تسلط به بازار را با متقاعد کردن تولیدکنندگان کامپیوتر به نصب نوار ابزار گوگل، خنثی کرد.

همین ماجرا باعث تشکیل تیمی از سمت گوگل به سرپرستی ساندار پیچای شد که مسئول طراحی و توسعه سیستم عامل کروم و یک مرورگر جدید باشند. سرانجام پیچای گوگل کروم را در سال 2008 زمانی که معاون مدیر عامل گوگل بود، معرفی کرد. این مرورگر در طی چند سال توانست مخاطبان زیادی را به خود جذب کند و نظر اریک اشمیت را اینگونه برگرداند که بگوید با دیدن نمونه گوگل کروم هیجان زده شده است. این در حالی بود که او از اولین مخالفان طرح و پیشنهاد پیچای بود.

معرفی گوگل کروم توسط ساندار

این بار با معرفی سیستم‌عامل کروم یک سال بعد از ارائه گوگل کروم، ساندار پیچای به یکی از چهره‌های اصلی این شرکت تبدیل نمود. همچنین در سال 2013 در دنیای فناوری به عنوان چهره برتر معرفی شد. چرا که مدیریت و نظارت تمامی محصولات اندروید، پس از یک دهه فعالیت در گوگل به عنوان جایگزین « اندی رابین» به او داده شد. از مهم ترین اقدامات او در این سمت می‌توان به توسعه «اندروید وان» اشاره کرد. همچنین پیچای معتقد بود که اندروید باید به کار خود در بخشی مخصوص، زیر نظر گوگل ادامه دهد.

خرید شرکت نست مهمترین اقدام ساندار

   خرید شرکت «نست» به مبلغ 3.2 میلیارد، از مهم‌ترین اقدامات پیچای در گوگل بود. که به واسطه آن گوگل به عرصه خانه‌های هوشمند ورود پیدا کرد.

گوگل مپس، گوگل درایو و جیمیل پروژه هایی بودند که پیچای نقش ناظر ارشد را در آنها ایفا کرد. همچنین برای لپ تاپ  سیستم عامل کروم را توسعه داد.  در این سیستم‌عامل‌ها به جای درایوهای کامپیوتر فضاهای ابری روی کار آمدند.

با فعالیت‌های ارزشمندی که ساندار پیچای در سمت مدیر محصولات داشت، توانست بعد از لری پیج به دومین مهره موثر گوگل تبدیل شود. او تنها کسی بود که می‌توانست دیدگاه لری پیج را به گروه‌های مختلف انتقال دهد. اینگونه بود که پیچای تقریبا در تمام بخش‌های گوگل عهده دار مسئولیت‌های سنگینی  بود و از شرکت‌های مختلفی به او پیشنهاد سمت‌های بالاتری داده می‌شد. از این رو گوگل برای نگه داشتن پیچای، با افزایش دستمزد، رقیبانش را از میدان خارج می‌کرد.

ساندار مدیر عامل سیلیکون ولی

سرانجام در سال 2015  با کناره گیری لری پیج، ساندار پیچای در سن 43 سالگی به سمت مدیر عاملی یکی از شرکت‌های سیلیکون ولی که همیشه رویای آن را در سر داشت رسید. او تا کنون با ارائه خدمات متنوع به بازار اینترنت و تکنولوژی، با رشد و پیشرفت بسیاری همراه بوده است

بیوگرافی ساندار پیچای و زندگی شخصی

ساندار پیچای در سال 2011 با یکی از همکلاسی‌های سابقش آنجالی پیچای، که در دانشگاه خراپو هند هم دوره بوده اند، ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دو فرزند است. محل زندگی خانواده پیچای بروکلین نیویورک بوده و تا کنون دارایی او با سهامی که در سال 2016 از شرکت هولدینگ آلفابت گرفت، 650 میلیون دلار است.

بیوگرافی ساندار پیچای
زندگی شخصی ساندار پیچای

با خواندن بیوگرافی زنان و مردان موفق در جهان شما می‌توانید با باورهای قدرتمند آنها آشنا شوید و از آنها در جهت رسیدن به اهداف خود استفاده کنید. چرا که الگوی فکری تمام انسان‌های روی زمین به یک شکل بوده و کسی که در هر نقطه‌ای از جهان توانسته به هدفی دست پیدا کند، بدون شک شما نیز می‌توانید به آن هدف دست پیدا نمایید. فقط کافی است باورهای مخرب خود را تغییر دهید.

ساندار پیچای که در واقع نام اصلی اش پیچای سونداریا راچان است؛ ۱۲ جولای سال ۱۹۷۲ در چنای هندوستان و خانواده‌ای با اوضاع مالی در سطح پایین متولد شد.

ساندرا  در سال ۲۰۰۲ به عنوان «مهندس مواد» و «مدیر مشاور» بعد از دریافت مدرک کارشناسی ارشد مدیریت، به شرکت « مک کینزی و شرکا» ورود پیدا کرد. مدتی بعد برای استفاده بیشتر از دانش مهندسی خود، به شرکت « اپلاید متریال» رفت که به مدت یک سال در جایگاه مدیر تولید، این شرکت را همراهی کرد. ولی باز کار در یکی از شرکت‌های «سیلیکون ولی» که از آرزوهای دیرین او بود را از یاد نبرد. چرا که از همان کودکی عاشق تکنولوژی بوده  و براساس تعاریف عمویش در مورد «سیلیکون ولی» با رویای آن بزرگ شده بود.

زندگینامه های مشابه

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

  • ایدا صومی
    مهر 8, 1399 11:30 ق.ظ

    منم خیلی زود شماره تلفنارو حفظ میکنم کسی نیست کشفم کنه ? ? ? جالب بود زندگینامش
    ممنون از سایت گرداب جذب برای مطالب جذاب و مفیدتون?❤❤

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

زندگینامه های مشابه