درحال بارگذاری...
۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد
تحصیلی

۳۵۰ فرصت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه شهیدبهشتی ارائه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین‌ نمایشگاه کار دانشگاه شهید بهشتی با هدف شبکه سازی میان دانشگاهیان و شرکت‌های مختلف ۴ تا ۶ آذرماه برگزار شد. به گفته دکتر فرنوش اعلامی مدیر مرکز رشد دانشگاه شهید بهشتی،این دانشگاه جامع با بیش از ۹۰۰ هیأت علمی و بالغ بر ۱۹ هزار دانشجو از رشته های مختلف مقاطع مختلف و ۱۵۰ واحد فناور بهترین فرصت نمایشگاهی را برای شرکت‌های مختلف مشهور فراهم ‌می‌کند.

اعلامی هدف از این‌نمایشگاه را علاوه بر فراهم‌ کردن فرصت‌های کارآموزی و اشتغال، تعریف طرح‌ها و پروژه‌هایی جهت حل مسائل و نیازهای صنعت با بهره‌گیری از به روزترین منابع علمی دانست و افزود: برگزاری پنل‌های مختلف با حضور کارآفرینان و نقش آفرینان اکوسیستم استارت آپی، یکی از آموزنده ترین بخش های نمایشگاه بود که دانشگاهیان از نزدیک با تجربیات این افراد آشنا شدند.

به گفته علیرضا کیانفر دبیر دومین نمایشگاه کار دانشگاه شهید بهشتی این دوره از نمایشگاه با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی ، بنیاد نخبگان استان تهران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.

کیانفر همچنین گفت: یکی از چالش‌های دانشجویان در بدو ورود به دانشگاه ، مسئله اشتغال است که در زمینه این چالش، دو مسیر در پیش روی دانشجویان قرار دارد. یک مسیر، فراگیری مهارتهای لازم جهت ورود به بازار کار و دیگری ورود به عرصه کارآفرینی به خصوص ، کسب و کارهای پلتفرمی است. مجموعه‌های مختلف دانشگاهی به خصوص پارک‌های علم و فناوری باید در زمینه هر دو مسیر به دانشجویان کمک کنند و باعث تسهیلگری دانشگاهیان در زمینه ورود به بازار کار و ورود به عرصه کارآفرینی شوند.

کیانفر افزود : جهت آمادگی بهتر دانشجویان و فارغ التحصیلان ، دومین نمایشگاه کار دانشگاه شهید بهشتی از ماه‌ها قبل با برگزاری رویدادهای مهارت افزایی کار خود را آغاز کرد تا دانشجویان و فارغ‌التحصیلان حضور بهتری در دومین نمایشگاه کار دانشگاه شهید بهشتی داشته باشند.

کیانفر همچنین تصریح کرد: در این دوره از نمایشگاه ، علاوه بر میزبانی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در تمامی رشته‌ها، به طور ویژه و به صورت همزمان میزبان جامعه نخبگان استان تهران و دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های علوم پزشکی نیز بودیم که این موارد باعث ایجاد وجه تمایز بین دومین نمایشگاه کار دانشگاه شهید بهشتی و سایر نمایشگاه های کار شد.

کیانفر ادامه داد : در این دوره از نمایشگاه میزبان ۵۰ مجموعه مختلف با بیش از ۳۵۰ فرصت شغلی در زمینه های سرمایه گذاری، خودروسازی، پتروشیمی ، درمانی ، نرم افزاری و فناوری اطلاعات ، طراحی محصول ، دارویی و استارتاپی بودیم. در این دوره از نمایشگاه ، بیش از ده پنل و رویداد جانبی در زمینه انتقال تجربه و کارگاه های مهارت های فردی و نرم جهت ورود به بازار کار برگزار شد.

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *