درحال بارگذاری...
سیاسی و اجتماعی

چت‌جی‌پی‌تی عامل انفجار مقابل برج ترامپ

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، بنابر گزارش یک رسانه آمریکایی، بررسی‌های امنیتی نشان می‌دهد مظنون انفجار خودروی سایبرتراک مقابل برج ترامپ برای پی‌بردن به اینکه چه مقدار مادهٔ منفجره برای انجام موفق انفجار سایبرتراک لازم است، از بات گپ چت‌جی‌پی‌تی استفاده کرده است.

 ادارهٔ پلیس لاس‌وگاس هم اعلام کرده انفجار سایبرتراک اولین حادثه از این نوع در خاک آمریکاست که در آن از هوش مصنوعی برای ساخت یک وسیلهٔ انفجاری استفاده شده است.

شرکت سازندهٔ چت‌جی‌پی‌تی در واکنش به این موضوع اعلام کرده: ما شرکت متعهد به استفادهٔ مسئولانه از ابزار هوش مصنوعی هستیم و مدل‌های ما طوری طراحی شده‌اند که جلوی اجرای دستورالعمل‌های مضر را بگیرند. در این مورد هم چت‌جی‌پی‌تی با استفادهٔ اطلاعاتی که قبلاً در اینترنت در دسترس عموم قرار گرفته بود، به این فرد پاسخ داده و هشدار‌هایی در مورد تبعات فعالیت‌های مضر یا غیرقانونی ارائه کرده است.

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *