پستچی رباتیک مجوز فعالیت گرفت؛ نورو R1 برای تحویل کالا به خیابان ها می آید
تکنولوژی و هوش‌مصنوعی

پستچی رباتیک مجوز فعالیت گرفت؛ نورو R1 برای تحویل کالا به خیابان ها می آید

پس از اجرای یک طرح آمایشی در سکاتسدیل (Scottsdale) آریزونا، استارتاپ نورو (Nuro) در نظر دارد ربات های تحویل کالای خودران خود را بزودی راهی خیابان های هیوستون تگزاس نیز کند. این اتفاق در حالی رخ خواهد داد که بر اساس نتایج یک تحقیق اخیر از هر 10 آمریکایی، هفت نفر نسبت به فراگیر شدن اتومبیل های خودران نگران هستند.

نورو R1

ربات های خودران نورو که R1 نام دارند، توسط شرکت Kroger به کار گرفته خواهند شد. این شرکت در زمینه خرده فروشی مواد غذایی فعالیت کرده و بزرگ ترین فروشگاه آمریکا در نوع خود به شمار می رود.

سرویس استارتاپ نورو و Kroger به مشتریان اجازه می دهد به طور آنلاین نسبت به خرید مواد غذایی مورد نیاز اقدام نموده و سفارش هایشان را در زمان تعیین شده از طریق ربات خودران R1 دم در خانه خود دریافت کنند. این سرویس فعلا در مناطق South Post Oak Road و Buffalo Speedway ارایه شده و استفاده از آن هزینه ای برابر با 5.95 دلار خواهد داشت.

اما نکته عجیب اینکه در ابتدای این پروژه، نورو به جای ربات R1 از خودروی تویوتا پریوس خودران بهره خواهد گرفت، درست مثل روشی که پیشتر در آریزونا به کار گرفته شد. دلیل این امر به محدود بودن تعداد ربات ها نسبت داده شده است. در حال حاضر تنها 6 دستگاه از R1 تولید شده که همه آنها در سکاتسدیل مشغول انجام وظیفه هستند.

Nuro R1 (4)

به گفته آقای دِیو فرگوسن (Dave Ferguson) یکی از بنیانگذاران و مدیرعامل کنونی استارتاپ نورو به منظور تضمین ایمنی، رانندگانی داخل تویوتا پریوس های مذکور حضور خواهند داشت تا در شرایط بحرانی وارد عمل شوند.

به نظر می رسد ربات های R1 اواخر امسال کار خود را در هیوستون آغاز کنند، زیرا از زمان اجرای طرح آزمایشی در سکاتسدیل، حدود 4 ماه طول کشید تا پریوس های حاضر در ناوگان سرانجام در سپتامبر 2018 جای خود را به R1 بدهند.

ربات R1 ارتفاعی برابر با 1,830 میلی متر داشته و عرض آن تقریبا نصف یک خودروی سدان است. این ربات 680 کیلوگرمی به طور ویژه برای حمل کالا طراحی شده و می تواند 12 بسته را در خود جای دهد.

Nuro R1 (3)

بد نیست اشاره کنیم استارتاپ نورو توسط دو مهندس سابق گوگل پایه گذاری شده و اخیرا توانسته سرمایه ای 1 میلیارد دلاری از کمپانی سافت بنک (SoftBank) ژاپن جذب کند.

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مقالات مشابه