درحال بارگذاری...
مرخصی ۵ روزه برای محکومان مسیحی به مناسبت سال نو میلادی
حقوق و قضا

مرخصی ۵ روزه برای محکومان مسیحی به مناسبت سال نو میلادی

رئیس قوه قضاییه به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و سال نو میلادی ۲۰۲۵، دستور اعطای مرخصی ۵ روزه به محکومان مسیحی واجد شرایط را صادر کرد.

– اخبار اجتماعی –

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم و به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و سال نو میلادی 2025 و در اجرای ماده 197 آیین‌نامه اجرایی سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی، بخشنامه‌ای را خطاب به واحد‌های قضایی و دادسرا‌های سراسر کشور صادر کرد.

رئیس قوه قضاییه در این بخشنامه به کلیه واحد‌های قضایی و دادسرا‌های سراسر کشور دستور داده که به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) و سال نو میلادی 2025 و با توجه به آثار مثبت و سازنده حضور زندانیان در کنار خانواده، به محکومانِ مسیحیِ واجد شرایط قانونیِ مرخصی که در زندان به سر می‌برند و یا در حال مرخصی هستند، به غیر از محکومین به قصاص، اعدام، جاسوسی و اقدام علیه امنیت کشور، به مدت پنج روز مرخصی اعطا گردد.

دیدار با خانواده شهدای مسیحی به مناسبت سال نو میلادی

در این بخشنامه ذکر شده که دادستان‌های سراسر کشور، ملزم به اجرای بخشنامه و نظارت بر حُسن اجرای آن هستند.

انتهای پیام/

نظرات

نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *