رقابت ۲۵۰ هزار دلاری بین انسان و هوش مصنوعی در کنترل پهپاد
تکنولوژی و هوش‌مصنوعی

رقابت ۲۵۰ هزار دلاری بین انسان و هوش مصنوعی در کنترل پهپاد

لاکهید به دنبال دستیابی به هوش مصنوعی است که پهپادها را بهتر از انسان هدایت کند.

ESPN در حال برگزاری مسابقات هدایت پهپاد است و لاکهید مارتین قصد دارد در این مسابقه با ESPN همراه شود. در این مسابقه قرار است انسان در مقابل هوش مصنوعی قرار بگیرد تا معلوم شود کدام یک با پرنده‌ی ماشینی یا درون تحت کنترلش، سریعتر از خط پایان عبور می کند.

در این مسابقات که آن را چالش نوآوری آلفا پایلت می نامند، تیم ها وظیفه دارند تا هوش مصنوعی مبتنی بر تکنولوژی یادگیری عمیق «انویدیا جتسان» را طراحی کنند که بتواند بدون دخالت انسان و بدون هیچ گونه برنامه نویسی قبلی، به کنترل پهپاد بپردازد.

هوش مصنوعی

اولین تیمی که بتواند خلبان DRL انسان را شکست دهد ۲۵۰ هزار دلار برنده می شود و پیروز اصلی مسابقات می تواند تا یک میلیون دلار جایزه بگیرد.

اما این مسابقات تنها دارای جایزه‌ی نقدی نیست. تیم طراح سیستم هوش مصنوعی برنده می تواند به کمک لاکهید مارتین آینده‌ی درون های هوشمند را رقم بزنند. کیوکی جکسون از شرکت لاکهید مارتین در این باره می گوید:

شرکت کنندگان این فرصت را دارند تا آینده‌ی هوش مصنوعی و خودگردانی پهپادها را رقم بزنند و همچنین به دنیا برای تحقق یافتن تکنولوژی های فوق العاده و ساختن آینده‌ای درخشان تر کمک کنند.

این مسابقات شامل چالش هایی پیچیده از قبیل اطفای حریق، نجات جان دیگران هنگام بلایای طبیعی و جست و جو در محیط های عمیق و تاریک است. شرکت در این مسابقات برای همه آزاد است و نام نویسی از اواسط آبان ماه آغاز خواهد شد.

تیم های شرکت کننده سپس در مسابقات DRL 2019 با هم مسابقه خواهند داد. پهپادهای که توسط هوش مصنوعی کنترل می شوند باید در کنار درون های پرنده‌ای که توسط انسان‌ ها رهبری می شوند در مسابقات شرکت کنند.

هوش مصنوعی

هدف اصلی ساخت خلبان های هوشمندیست که بتوانند با انسان ها رقابت کنند. «نیکولاس هورباچوسکی»، رئیس DRL در این باره گفته:

این مسابقات رقابتی است بین بهترین مهندسین هوش مصنوعی و محققانی از سرتاسر دنیا با هدف ساخت رباتی که یک پهپاد را بدون دخالت انسان یا برنامه نویسی قبلی، تحت کنترل خود بگیرد.

با رقابت بین انسان و هوش مصنوعی و مقایسه‌ی زمان های به پایان رسیده، همچنین می توانیم فاصله‌ی بین ماشین و انسان را ارزیابی کنیم و ببینیم با چه سرعتی این فاصله کمتر می شود.

لاکهید مارتین از همین حالا همه‌ی دانش آموزان و دانشجویان و محققان در سراسر دنیا را برای شرکت در این مسابقات دعوت کرده است.

هوش مصنوعی

البته این مسابقات باعث نگرانی برخی از افراد شده که بابت سوء استفاده های لاکهید مارتین از این درون ها برای کاربرد های نظامی واهمه دارند. اما هورباچوسکی هرگونه سوء استفاده‌ی نظامی از این تکنولوژی را تکذیب می کند و بر این عقیده است که فعلا فاصله‌ی زیادی بین ربات های خلبان و انسان وجود دارد:

در حال حاضر خلبان های DRL به راحتی می توانند ربات های خلبان را شکست دهند. اما هدف AIRR کم کردن این فاصله است. من برای سال ۲۰۱۹ روی خلبان های انسان شرط می بندم. اما درباره‌ی سال ۲۰۲۰ مطمئن نیستم…

مقالات مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

مقالات مشابه